Obavijesti

Sport

Komentari 2

Sudar generacija: Želim da mi i veliki Hvidt mora doći čestitati

Sudar generacija: Želim da mi i veliki Hvidt mora doći čestitati
1

IVIĆ NA KOLDING Danski golman Hvidt 16 je godina stariji od Zagrebova, ali Filipu Iviću ove je sezone morao na obranama čestitati i veliki Francuz Thierry Omeyer...

VIDEO

Utakmica sezone? Apsolutno! Već dvije godine nismo uspjeli proći skupinu u Ligi prvaka i zato ćemo biti posebno motivirani. S druge strane će nam biti sjajna momčad i baš zato nam je potrebna puna Arena, kaže Filip Ivić (23).

Na golu PPD Zagreba stajat će jedan od predvodnika nove generacije rukometnih golmana, Ivić je definitivno taj, a na Koldingovu legendarni Kasper Hvidt (39).

- Pratim ga otkad sam bio dječak, Hvidt je bez ikakve sumnje u samom svjetskom vrhu. Omeyer, Šterbik, Šarić i on. Gledao sam na internetu i neke njegove treninge, nevjerojatno je koliko je čovjek fleksibilan i eksplozivan u 40. godini - divi se iskusnijem danskom kolegi Filip, ali poštovanje je obostrano.

- Pratim ga već tri godine, fantastično je to što u njegovim godinama ima takvu konstantu. Već sad ima impresivnu karijeru, s užitkom ću ga pratiti i dalje - rekao je golman Koldinga.

Filip je to, naravno, čuo...

- Jesam, kako ne. Ma ne treba previše ni govoriti o njemu, uz Landina i Omeyera, on je jedan od golmana koji su primjer kako bi svaki mladi golman trebao izgledati. Savršeno je spojio balkanski i skandinavski stil branjenja - kaže Ivić, kojem je nakon pobjede nad PSG-om prišao njegov idol Omeyer i čestitao mu.

- Bilo bi sjajno kad bi isto to morao napraviti i Hvidt nakon ove utakmice - uz smiješak je poželio Ivić.

Uz sve ostale igrače Koldinga, prijetit će mu i gotovo dvostruko stariji Ólafur Stefánsson.

- Proučavao sam i njega i sve ostale njihove igrače, ali čini se da će igrati Kim Andersson, pa će Stefansson imati manju minutažu - kaže Ivić, kojeg stalno prate najveći europski klubovi:

- Ima interesa, ali dobro mi je i ovdje. Imam ugovor i nigdje mi se ne žuri.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

UŽIVO Rijeka - Dinamo 1-2: GOL! Džoker Hoxha zabio gol za vodstvo Dinama na Rujevici
PRATITE DERBI SEZONE

UŽIVO Rijeka - Dinamo 1-2: GOL! Džoker Hoxha zabio gol za vodstvo Dinama na Rujevici

Marko Pjaca doveo je Riječane u vodstvo sjajnim udarcem iz penala u 50. minuti nakon što je Pierre-Gabriel srušio Pašalića, a Bruno Petković izjednačio je sjajnim udarcem iz slobodnog udarca

Tko će biti prvak ako Dinamo i Rijeka imaju isti broj bodova?
KALKULACIJE

Tko će biti prvak ako Dinamo i Rijeka imaju isti broj bodova?

Sudar odluke mogao bi se dogoditi, i vjerojatno će to zaista i biti, međusobni derbi na Rujevici koji se igra večeras od 19.30 sati. Rijeka dočekuje Dinamo u izravnom okršaju
VIDEO Drožđek šokirao Poljud, navijači zviždali 'bilima', za Hajduk debitirao 16-godišnjak
VARAŽDIN IZNENADIO

VIDEO Drožđek šokirao Poljud, navijači zviždali 'bilima', za Hajduk debitirao 16-godišnjak

Sahiti i Diallo nisu bili u sastavu zbog odluke trenera Ivankovića. Varaždin je drugi put u povijesti pobijedio u Splitu, a prvi od 12.027 gledatelja Poljud su počeli napuštati u 80. minuti