Obavijesti

Sport

Komentari 12

Težak poraz u Parizu: Zagreb bez šanse protiv jakog PSG-a

Težak poraz u Parizu: Zagreb bez šanse protiv jakog PSG-a
1

Bogati Francuzi pobijedili su momčad Veselina Vujovića u Parizu 34-23. Zagrebu je ovo drugi poraz u četvrtoj utakmici te su sada pali na peto mjesto teške skupine A

VIDEO

Nakon Veszprema rukometaši Zagreba doživjeli su i drugi poraz u Ligi prvaka. Ovoga puta ostali su 'smrznuti' na minus 11 kod moćnog PSG-a. Francuski bogataši pobijedili su igrače Veselina Vujovića 34-23 i tako pobjegli Zagrebu na dva boda razlike.

- Čestitam PSG-u. O samoj utakmici se nema što reći, sve smo izgubili u prvih 10 minuta i do kraja više nije bilo isto. Mi u Pariz nismo došli sa specijalno velikim ambicijama, ali sam mislio da će moja ekipa pokazati veći karakter nego što je pokazala u prvom dijelu. Naše utakmice su ipak Wisla, Celje i Flensburg, u ovom trenutku su PSG i Veszprem jače ekipe i između njih će biti borba za prvo mjesto - iskren je i utučen nakon utakmice bio Veselin Vujović.

Momčad Noke Serdarušića od prve minute uzela je sve u svoje ruke i već u prvih 15 minuta Vujović je morao zvati dva time-outa. Nije pomoglo i na poluvrijeme se otišlo s -10 (18-8). U drugom dijelu Zagreb je zaigrao ipak nešto bolje i nekako uspio spriječiti pravi debakl poput onoga u Barceloni prošle godine. Najveća snaga PSG-a bila je čvrsta obrana koju je 'podebljao' fantastični Omeyer te brza kontra i polukontra iz koje su padali laki golovi. Kada to nije prolazilo, na postavljenu obranu situacije su riješili Karabatić i Hansen.

- Dobro, utakmica nije riješena baš u 10 minuta, ali sigurno je u prvom dijelu. Igrali smo u prvom dijelu dobro kao rijetko do sada, jako agresivno u obrani, u napadu s malo izubljenih lopti i mislim da je to bio razlog da je Zagreb malo izgubio volju u prvom dijelu. Prava ekipa i drugo poluvrijeme igra s istom voljom, željom i agresivnošću, a mi nismo to pokazali i to nam još fali - rekao ej Serdarušić.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Najbolji strijelac kod Zagreba bio je Kovačević s pet golova, četiri je dodao Pavlović, Raković tri, Stepančić dva, a ostali nitko više od jednog. Najbolji je ipak bio Ivan Stevanović na golu s 13 obrana, no ni tri obrane više od legendarnog Omeyera Zagrebu nisu pomogle. Kod PSG-a Hansen je zabio 10, Nikola Karabatić sedam, a naš Igor Vori dva gola.

- Očekivana pobjeda PSG-a. Nismo došli s velikim ambicijama, ali mi igrači u sebi smo priželjkivali pobjedu. No nismo pokazali ništa od onog što nas je krasilo do sada, karakter, borba, trka, agresivnost ideja... - dodao je Stefan Vujić.

Zagreb je nakon četiri kola ostao na četiri boda i drži peto mjesto. Dobra je vijest za hrvatskog prvaka što su oba direktna konkurenta za prolaz skupine također izgubila. Wisla je jučer kod kuće stradala protiv Kiela (23-37), a Flensburg je danas pobijedio Celje 30-20.

Upravo je iduću subotu na rasporedu jedna od ključnih utakmica za Zagreb. U Areni u 20.00 sati gostuje Wisla i pobijedi li Zagreb Poljake, napravit će velik korak prema prolasku skupine što i je cilj ove sezone.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 12
VIDEO

Dinamo - Varaždin 2-1: Modri nisu dopustili iznenađenje, Rijeka je sada na plus dva!
ZAOSTALA UTAKMICA

Dinamo - Varaždin 2-1: Modri nisu dopustili iznenađenje, Rijeka je sada na plus dva!

Dinamo je u zaostaloj utakmici 5. kola HNL-a pobijedio Varaždin 2-1 golovima Baturine i Vidovića, dok je gostima gol nade dao Drožđek nakon velike pogreške Theophile-Catherinea. Ipak, Varaždinci s igračem manje nisu uspjeli do iznenađenja

Real Madrid u drami izbacio  Manchester City iz Lige prvaka! Modrić i Kova promašili penale
ČETVRTFINALE LIGE PRVAKA

Real Madrid u drami izbacio Manchester City iz Lige prvaka! Modrić i Kova promašili penale

Real Madrid izborio je polufinale Lige prvaka nakon što je u lutriji penala bio bolji od Manchester Cityja, a hrvatski reprezentativci Luka Modrić i Mateo Kovačić promašili su penale za svoje momčadi
ANKETA Tko će biti prvak HNL-a? Ovo je raspored Rijeke i Dinama
DRAMA DO KRAJA

ANKETA Tko će biti prvak HNL-a? Ovo je raspored Rijeke i Dinama

Još šest kola ostalo je do kraja sezone, a Rijeka i Dinamo sastat će se na Rujevici u 33. kolu. Susret koji bi mogao odrediti puno toga u utrci za naslov