Obavijesti

Sport

Komentari 227

Neopisivo: Kauboji su na Trgu zapjevali s tisućama navijača...

Neopisivo: Kauboji su na Trgu zapjevali s tisućama navijača...
35

Avion s brončanim hrvatskim rukometašima sletio je na Pleso u 12.30. Igrači su potom krenuli prema Trgu gdje su s tisućama navijača otpjevali pjesmu Neopisivo

VIDEO

Brončani Kauboji stigli su u Hrvatsku nakon pravog čuda koje su napravili u Poljskoj. Bronca zlatnoga sjaja za novu Hrvatsku i ono što su pokazali na parketu bilo je dovoljno da tisuće navijača ispune zagrebački Trg bana Jelačića.

Babić: Osjetio sam jedinstvo Hrvata

- Živjela ljubav! Ovo je fantastično. Osjećam ljubav i jedinstvo Hrvata. Ovako bi trebalo biti svaki dan. Osjetio sam potporu i u Poljskoj. Pogotovo kad smo bili na misi. Baš sam osjetio to u svom srcu. To nas je držalo. To je nadahnulo igrače da daju više nego što mogu - rekao je izbornik Željko Babić i dodao:

-  Imali smo problema, ali dogodilo se čudo. Sad nam je misija otići u Rio, a tamo želim ispuniti svoju želju i donijeti radost Hrvatima. Ovo je nadahnuće Duha Svetoga koje smo svi prihvatili - rekao je izbornik brončanih rukometaša.

POGLEDAJTE VIDEO: Navijači pjevali rukometašima u čast

Pokretanje videa...

24sata Video 00:40

Milan Bandić čestitao je hrvatskim rukometašima i od njih dobio potpisani dres, a igrači su izašli na pozornicu i zapjevali neslužbenu himnu Kauboja, Neopisivo. Zaprešić Boysi pjevali su s Kaubojima, a ritam su davale tisuće ljudi.

"Niste vi brončani, vi ste za nas zlatni rukometaši", bio je samo jedan od transparenata koji je dočekao hrvatske rukometaše u zagrebačkoj zračnoj luci Pleso.

<<< Evo što su rekli igrači i izbornik na Plesu >>>

Avion s brončanim rukometašima sletio je na Pleso u 12:30 sati. Već su na aerodromu bile stotine navijača. Igrači su ih pozdravili i krenuli prema Trgu bana Josipa Jelačića gdje ih je čekao svečani doček. Prošli su rukometaši kroz špalir Zagrebačkih mažoretkinja i izašli na pozornicu pred tisuće navijača.

- Od ovih igrača možemo samo učiti. Mi smo pobjednička nacija. Dečki nas tome uče i hvala im na tome. Vidimo se za dvije godine na ovoj bini sa zlatnom medaljom. To neće biti problem - rekao je ministar sporta Predrag Šustar.

Kauboji su nakon Trga otišli na prijem kod predsjednice Kolinde Grabar Kitarović koja ih je bodrila uživo u Poljskoj.

UŽIVO:

  • <<< 14:25 Završio je doček na Trgu. Igrači su otišli na prijem kod predsjednice Kolinde Grabar Kitarović.
  • <<< 14:20 Traje glazbeni program na Trgu. Tisuće ljudi pozdravlja Kauboje...
  • <<< 14:00 Izbornik Željko Babić prvi je dobio riječ.
  • - Lipo je pobidit. Volim ljubav i živjela ljubav - kratak je bio hrvatski izbornik, koji se osvrnuo na tešku skupinu kvalifikacija za Rio.
  • - Danci i Norvežani imaju problema, imamo i mi pa smo 1-1 - dodao je.
  • <<< 13:45 Kauboji su na pozornici, zajedno sa Zaprešić Boysima s kojima pjevaju neslužbenu himnu ove nove Hrvatske: Neopisivo.
  • <<< 13:35 Brončani Kauboji stigli su na Trg!
  • <<< 13:25 Više od 3000 hrvatskih navijala čeka rukometaše na glavnom zagrebačkom trgu. Oni bi svakoga trenutka trebali doći do Katedrale i spustiti se kroz špalir Zagrebačkih mažoretkinja.
  • <<< 13:15 Hrvatski igrači krenuli su prema Trgu bana Josipa Jelačića
  • <<< Željko Babić: Nisam ovo očekivao. Pripremali smo se svaki dan, za svaku utakmicu. Još sam pod  dojmom. Mislim da sam sretan ako sam svojim djelovanjem pomogao rukometu i donio barem malo sreće hrvatskom narodu. Ja ne volim nešto previše biti na televiziji, to mi je opterećenje. Volio bih raditi svoj posao, a ovdje bi igrači trebali biti istaknuti. Oni su meni pomogli da budem bolji trener i bolji čovjek.
  • <<< Marino Marić: Euforija je velika, ostaje malo žal zbog one utakmice protiv Španjolske. Ovo je velika stvar, uspjeli smo izgurati do kraja. Svašta se dogodilo, velik je to uspjeh. No kad dođete u polufinale, mislite da možete do kraja. Moramo izvući pouke iz toga. Ostali smo pozitivni i dobili smo zadnju utakmicu.
  • <<< Ivan Stevanović: Napravili smo veliku stvar već protiv Poljske. Slava? Nije mi teško naviknuti se na to, imam ja već godina. Svi smo super, prava smo ekipa. Zaslužili smo ovu broncu. Prije par dana nismo očekivali doček
  • <<< Marko Kopljar: Noć je bila malo naporna, ali jako smo sretni zbog medalje. Nismo znali gdje ćemo i kako završiti. Imali smo toliko problema, a evo uzeli smo medalju
  • <<< STREAM s Plesa omogućio je HRT. Pratite stream 24sata kasnije s Trga
  • <<< 12:55 Pjevaju se hrvatske pjesme na Plesu. Svi čekaju igrače.
  • <<< 12:50 Svakog trenutka pojavit će se i naši rukometaši.
  • <<< 12:40 Avion s brončanim Kaubojima sletio je u zagrebačku zračnu luku. Na Plesu se okuplja sve više navijača. Ističe se transparent: "Vi niste brončani, vi ste naši zlatni rukometaši".
  • <<< 12:35 Hrvatski rukometaši ne bi se trebali previše zadržavati na Plesu. Krenut će prema Trgu gdje ih čeka svečani doček i špalir kroz koji će proći prema pozornici.
  • <<< 12:30 Svakog trenutka na Pleso bi trebao sletjeti avion s brončanim hrvatskim rukometašima. U zagrebačkoj zračnoj luci već ih čekaju navijači.
  • HRS/Twitter

  • <<< PROGRAM DOČEKA: Gradsko poglavarstvo objavilo je program dočeka. U 13 sati počinje uvodni program i Kraljevi ulice. Oko 13.30 sati trebali bi doći rukometaši. Brončani Kauboji u 13:35 proći će kroz špalir Zagrebačkih mažoretkinja do pozornice. Čekaju ih Zaprešić Boysi i himna Neopisivo.
  • Potom je predstavljanje igrača i izbornika te njihovo obraćanje. Nazočne će pozdraviti Milan Bandić koji će dobiti potpisani hrvatski dres. Nakon toga slijede pjesme Prljavog kazališta, Ervina Baučića i Zaprešić Boysa.
  • <<< 12:00 Avion s brončanim rukometašima trebao bi sletjeti u 12.30 sati
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 227
VIDEO

Velika tuga uoči derbija sezone: Sergeju Jakiroviću umrla majka
POČIVALA U MIRU

Velika tuga uoči derbija sezone: Sergeju Jakiroviću umrla majka

Sergej Jakirović uoči supervažne utakmice protiv Rijeke izgubio je majku Jelenu, doznaju 24sata. Njen će sprovod biti u utorak u Metkoviću kako bi se maksimalno mogao posvetiti utakmici na Rujevici

Zlatan otkrio detalje privatnog života: Moja žena kuha i pere suđe, naša djeca nisu kao druga
SKROMNA OBITELJ

Zlatan otkrio detalje privatnog života: Moja žena kuha i pere suđe, naša djeca nisu kao druga

I kada je u pitanju odgoj sinova Maximiliana (18) i Vincenta (16), Ibrahimović ih je učinio poniznima i skromnima, nije im od početka pružao luksuz
Dinamo se oglasio nakon smrti Jakirovićeve majke: 'Stojim uz tebe i kad ne ide i kad je teško'
EMOTIVNA OBJAVA

Dinamo se oglasio nakon smrti Jakirovićeve majke: 'Stojim uz tebe i kad ne ide i kad je teško'

Treneru Dinama preminula je majka, a iz kluba su se oglasili emotivnom objavom pjesme koju često pjevaju Bad Blue Boysi i tako pružili podršku