Obavijesti

Sport

Komentari 14

Morate imati mu*a kao crkvena zvona ako nas želite pobijediti!

Morate imati mu*a kao crkvena zvona ako nas želite pobijediti!
4

Brine me ozljeda leđa Luke Stepančića, ne trenira već nekoliko dana i pod velikim je upitnikom za utakmicu s Veszpremom, rekao je trener Zagreba Veselin Vujović

VIDEO

Veszprem je izuzetno jak, za mene najbolji sastav u Europi u ovom trenutku. Ozlijeđen im je ponajbolji igrač Laszlo Nagy. Lako će se oni presložiti i nadomjestit će ga, najavio je Veselin Vujović utakmicu trećeg kola Lige prvaka protiv Veszprema.

Europski doprvak i osvajač SEHA lige dolazi u Arenu u subotu u 20 sati. No Zagreb će na Sulića i ekipu možda bez svog najboljeg igrača.

- Ono što me brine je ozljeda leđa Luke Stepančića. Već nekoliko dana ne trenira i pod velikim je pitanjem njegov nastup protiv Veszprema što jako umanjuje naše šanse. No bez obzira i na to, ja se i dalje držim svojeg da u Areni nitko nije favorit protiv nas - kaže sjajni Zagrebov trener.

Rukometni navijači u Zagrebu su čudljivi. Posljednjih godinu i pol Arena je često puna, no nije to navijanje na kakvo su bili naviknuti Pako Ćavar i ekipa u Ledenoj. 

- Ma došlo njih 1000 ili 10.000, mi ćemo ostaviti srce na parketu. Napravit ćemo sve da ih pobijedimo i ostanemo na vrhu naše skupine. Naravno, lakše će nam biti ako će Arena biti puna. Ako ne bude, bit će drugi put - priča Vujović te na svoj specifičan način poziva navijače da napune zagrebačku ljepoticu.

- Meni je malo čudno da se Zagrepčanima stalno nekako moraš dokazivati. Nama su otišli Brozović, Vuglač i navijači kao da su provjeravali protiv Kiela da li smo mi još uvijek dovoljno jaki. A nemaju razloga. Mi smo jedna ozbiljna europska ekipa, hrvatski brend u kojem igra 20 hrvatskih rukometaša. Ako netko to ne prepozna i samo govori da je patriot, a ne dođe navijati za nas, onda ne znam što bih ja trebao reći kao čovjek koji je došao ovdje sa strane da radi svoj posao.

Vujović je ponosan na svoju momčad koja se s puno bogatijima ravnopravno bori. Danas je Zagreb velika priča u europskom rukometu, jedina momčad u Europi bez ijednog stranca.

- Bit će to rukometni rat u kojem nema uzmaka ni za pedalj. Onaj tko prvi pobijedi međusobni respekt, bolje će proći - rekao je Vujović i dodao:

- Moram reći da sam ponosan što nakon godinu dana rada ovdje Kiel dođe u Zagreb i kaže da nisu favoriti. Pa dođe Veszprem i kaže da im nije svejedno što igraju ovdje. Danas svi cijene Zagreb i to je velika stvar. Možemo mi izgubiti, ali svatko za pobjedu protiv nas mora iskrvariti na terenu i mora imati mu*a kao crkvena zvona. Znate da ja ne pucam iz prazne puške. Ako možemo biti u egalu s Veszpremom, možemo s bilo kime u Europi.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 14
VIDEO

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje
POPULARNA NA INSTAGRAMU

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje

Izrazito je popularna na društvenim mrežama. Samo na Instagramu prati je više od 400.000 ljudi. Ima tu i osuda i negativnih komentara. Rusku bodibildericu Vladislavu zbog fizičke građe zovu Hulk

Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac
VATRENI AS OTVORENO

Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac

Nikad nisam stigao zahvaliti Mariju Budimiru za prvi gol u Dinamu, pet puta kaznili su me zbog kašnjenja, a u Dinamu je minuta kašnjenja 100 eura! Stotine Brazilaca prijetile su mi smrću nakon gola na SP-u...
VIDEO Ovo ima samo kod nas: Jednog od najboljih relijaša 'žicao' cigaretu nakon utrke?!
MORATE POGLEDATI

VIDEO Ovo ima samo kod nas: Jednog od najboljih relijaša 'žicao' cigaretu nakon utrke?!

Cijeli događaj je prošao bez incidenata, a novi predsjednik HAKS-a rekao je kako ćemo WRC u Hrvatskoj gledati i iduće tri godine. Odlična je to vijest za navijače