Obavijesti

Sport

Komentari 26

Zagreb u dramatičnoj završnici izgubio polufinale SEHA lige...

Zagreb u dramatičnoj završnici izgubio polufinale SEHA lige...
1

Zagreb izgubio je od Veszprema u Mađarskoj 24-25 u polufinalu regionalne SEHA lige. Veszprem u finalu igra protiv Meškova i novog hrvatskog izbornika Babića...

VIDEO

PPD Zagreb nije se uspio plasirati u finale SEHA lige. Igrači Veselina Vujovića izgubili su u dramatičnoj završnici protiv favoriziranog Veszprema u Mađarskoj 24-25.

Zagreb je loše otvorio utakmicu. Veszprem je poveo 2-0 i 4-1 u uvodnim minutama utakmice u svojoj dvorani. Mađari su ušli u utakmicu kao prvi favoriti lige, a to su i demonstrirali na semaforu.

No s četiri gola u nizu Zagreb se vratio na 9-9 u 20 minuti utakmice. Obrana je bila sve bolja, proigrali su Zagrebaši i u napadu te se navikli na sudački kriterij po kojem su hrvatski igrači išli van za krivi pogled. Na poluvremenu je bilo 14-10 za Veszprem. 

Previše su griješili Zagrebaši i Veszprem je to iskoristio. U drugom poluvremenu Veszprem je nastavio u istom ritmu. Držali su domaći sve u svojim rukama i kod 20-16 Zagrebu se finale činilo dosta daleko. U zadnjih 10 minuta utakmice Zagreb je bio na tri gola zaostatka (18-21). 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Nada se ukazala nakon Brozovićevog gola za minus dva. A pet i pol minuta prije kraja Zagreb je došao na minus jedan (22-23). Veszprem pogađa iz sedmerca, ali igrači Veselina Vujovića se ne daju. Opet su bili na minus jedan, a dvije minute prije kraja Zagreb je izjednačio (24-24).

Veszprem opet prelazi u vodstvo, Zagreb je imao sjajnu šansu s igračem više u samoj završnici, ali neshvatljiva akcija i forsiranje preko lijevog krila što je rezultiralo promašajem Kovačevića iz teške situacije na kraju je koštalo Zagrebaše. 

Hrvatski izbornik u finalu

Prije utakmice Veszprema i Zagreba, polufinale su odigrali Meškov, na čijoj klupi sjedi hrvatski izbornik Željko Babić te makedonski Vardar. Meškov je slavio 35-27 te izborio finale protiv Veszprema.

SEHA liga, polufinale:

  • Zagreb - Veszprem 24-25
  • Meškov - Vardar 32-28
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 26
VIDEO

'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'
SUPRUGA IGRAČA UKRAJINE

'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'

Ana Zubkova supruga je ukrajinskog reprezentativca Aleksandra Zubkova. Bivši je model, završila je farmaceutsko-biokemijski fakultet, ali posljednjih godina posvetila se obitelji. I fotografiranju za Instagram

Ante Erceg već je pronašao novi klub? Mogao bi biti lijek za njih
SLOBODAN JE IGRAČ

Ante Erceg već je pronašao novi klub? Mogao bi biti lijek za njih

Erceg ima problema s ponašanjem, ali nikada nije bila upitna njegova kvaliteta na terenu. 'Farmaceuti' su zaredali četiri poraza, a vjerojatno će posegnuti i za novim napadačkim rješenjem
'Majer igra bolje čim više ne misli da je najbolji i najljepši! A najbolji je lijevi bek - Gvardiol'
ANALIZA TOMISLAVA IVKOVIĆA:

'Majer igra bolje čim više ne misli da je najbolji i najljepši! A najbolji je lijevi bek - Gvardiol'

Kad je zdrav, Pjaca može biti prevaga. Dio utakmice bio je i druga špica, jako je opasan, surađuje sa suigračima, ima udarac, sve, tvrdi nekadašnji golman i trener