• Članak
  • Share
  • Tweet

Sanitar TORPEDO ultrasnažno sredstvo za odčepljivanje

Sanitar Torpedo osim za čišćenje i održavanje čistoće odvoda u kućanstvu, koristan je i kod uklanjanja plijesni i gljivica na fugama i pločicama oko kade, umivaonika...

Ponedjeljak, 15. 4. 2013. u 17:11    Piše: Sponzorirani članak

Učinkovita formulacija istodobno dezinficira cijevi i uklanja neugodne mirise te ne oštećuje cijevi prilikom čišćenja. Za redovito održavanje čistoće i higijene odvoda kao i za sprečavanje razvoja bakterija i neugodnih mirisa preporučujemo korištenje Sanitar TORPEDA jednom tjedno.

Jeste li znali?
Sanitar Torpedo osim za čišćenje i održavanje čistoće odvoda, koristan je i kod uklanjanja plijesni i gljivica na fugama i pločicama oko kade, umivaonika, na zidovima i sl.

Na površinu na kojoj se pojavila plijesan nanesite bogati sloj Sanitar Torpeda. Aplicirajte pomoću komada vate omotanim oko štapića koji ste prethodno obilno natopili sa Sanitar Torpedom. Koristite zaštitne rukavice.

Ponovite postupak i ostavite sat-dva da se osuši bez ispiranja vodom. Nakon što plijesan i gljivice ‘pobijele’ lagano ostružite sloj ‘mrtvih’ gljivica. Kako se gljivice i plijesan ne bi vratili, površine na kraju premažite bojom koja sadrži fungicid/biocid.

Budite naš čitatelj reporter Obrazac
telefon: 01/24-24-242 e-mail: reporter@24sata.hr Sve priče objavljene u tiskanom izdanju nagrađujemo sa 100 do 1000 kuna. Šaljite i na MMS: 099/224-2424, SMS 662024 (1,24 kn za sve operatere).

Zatvori / Otvori toolbar