Obavijesti

Lifestyle

Komentari 11

Sve zgode i nezgode u seksu koje izazivaju crvenilo i smijeh

Sve zgode i nezgode u seksu koje izazivaju crvenilo i smijeh
1

Puštanje vjetrova, padanje s kreveta, vaginalni zvukovi i "upadanje" drugih dok ste vi u vrtlogu strasti, svojstveni su svim ljubavnicima i razlog su za smijeh, a ne neugodu

VIDEO

Bilo da je riječ o strasnom i brzinskom seksu, ili sporom vođenju ljubavi, brojne neugodnosti vire iza ćoška tog intimnog čina, no njih ćemo rijetko vidjeti u filmskim scenama seksa. Autorica brojnih knjiga o ljudskoj seksualnosti Jenny Block, zabilježila je najčešća iskustva koje ljudi doživljavaju neugodnim i sramotnim. Tako prilikom grčenja mišića za vrijeme vođenje ljubavi, samokontrola nije prioritet. Uslijed toga lako se može dogoditi da tijelo popusti i "pusti vjetar", što je osobito neugodno ukoliko ste s novim partnerom. Najbolji lijek za bezbolan izlaz iz situacije je onaj i najednostavniji -smijeh. Ako ćete tome pridati preveliku važnost, mogli biste sabotirati zadovoljstvo koje slijedi. Naposljetku, svakome se to može dogoditi.

Prelazak granica

Bilo da je riječ o lupkanju po guzi, prostim riječima ili isprobavanju nove pozicije, seksualne inovacije mogu biti "sklizak teren". U slučaju da vašeg partnera ili partnericu ne uzbuđuju iste stvari, najbolje je da o njima popričate prije no što ih isprobate. Ukoliko vam se omakne prejak ljubavni ugriz, a vaš partner negativno reagira, poljubite to mjesto s nježnošću i nastavite dalje kao da ništa nije bilo.

Neusklađenost u pokretima 

Često seksualan čin obuhvaća nepromišljene pokrete rukama ili nogama, jer nam razmišljanje u tim trenucima i nije "jača strana". Zbog toga se možemo sudariti s glavama, lupiti laktom u partnerov trbuh ili pak pasti s kreveta. Nakon nezgode, smijeh će najbolje opustiti neugodu, a adrenalin će spriječiti osjećaj boli, barem dok seks ne prođe. A s njim u međuvremenu možete nastaviti i na podu.

Spavanje usred "akcije"

Uslijed velikog umora ili ispijanja prevelike količine alkohola, moguće je da će jedan od partnera zaspati. No  to može postati problem ukoliko to postane učestalo, pa onaj budni partner može početi osjećati manjak samopouzdanja zbog nedostatka ljubavničkih vještina. Ako ste vi zaspali, objasnite partneru što je uzrok snu i svakako se potrudite drugi dan nadoknaditi njegov trud.

Ulovili su vas

Djeca, susjedi ili gosti, svi oni mogu biti uljezi u vašoj spavaćoj sobi u trenucima intime.  Iako je ovaj događaj uvijek neugodan, za njega ne postoji rješenje. Ako vas je vidjelo vaše dijete, ponudite mu razumno rješenje ovisno o njegovoj dobi, i zapamtite da ćete se nakon određenog vremena tome doživljaju svi moći smijati.

Vaginalni zvukovi

Prilikom seksa, stijenke vagine se šire, a trenje, osobito u nekim pozama, pogoduje ulasku zraka u vaginu. Vaginalni zvukovi učestala su pojava, i za razliku od običnih vjetrova, oni ne donose loš miris. Zbog toga se možete i lakše nasmijati i prihvatiti ih kao normalnu stvar.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 11
VIDEO

'Ja sam prosječna, a muž mi je prezgodan. Svi me pitaju kako imam samopouzdanja uz njega'
ŠALA NA SVOJ RAČUN

'Ja sam prosječna, a muž mi je prezgodan. Svi me pitaju kako imam samopouzdanja uz njega'

Hazel se ne srami priznati da ima supruga koji je zgodniji od nje, niti da ju to uopće ne smeta. Kako kaže, sigurna je u njihovom odnosu i u svojoj se koži osjeća odlično

Sprej WD-40 većina ima, ali ne zna što znači njegova kratica: Iznenadit ćete se odgovorom
JESTE LI ZNALI?

Sprej WD-40 većina ima, ali ne zna što znači njegova kratica: Iznenadit ćete se odgovorom

Za sprej WD-40 manje ili više svi znaju. Pomaže u rješavanju više od 2000 problema, a sada su se mnogi iznenadili kada su otkrili da ta kratica znači 'Water Displacement', a evo što broj 40 predstavlja
Treći odjeljak ladice u perilici je jako koristan: Ovo mu je svrha
KORISTITE LI GA?

Treći odjeljak ladice u perilici je jako koristan: Ovo mu je svrha

Ako želite da vam perilica odradi i pretpranje, napunite sva tri odjeljka u ladici. U njega isto stavite deterdžent za pranje rublja po izboru, tekući ili onaj u prašku