Obavijesti

Show

Komentari 21

Alkohol, droga i ostali poroci: Posrnula djeca velikih zvijezda

Alkohol, droga i ostali poroci: Posrnula djeca velikih zvijezda
1

U CARSTVU POROKA Iako se čini da djeca bogatih i slavnih žive životom iz bajke, stvarnost je ipak malo drugačija. Naime, nekima je teret slave jednostavno postao pretežak...

VIDEO

Oni su od malih nogu bili pod povećalom javnosti koja često može biti nemilosrdna što je u nekim slučajevima rezultiralo bijegom u 'carstvo poroka'.

Venisha Brown 

Obitelj je zabrinuta za kćer pokojnog glazbenika Jamesa Browna. Venisha svakim danom izgleda sve gore i pitanje je dana kada će je poroci dotući. Naime, ona već godinama ima problema s alkoholom i drogom, a samo u jednoj godini uhićena je čak 24 puta.

Fotografija koja je nedavno osvanula u američkim medijima šokirala je cijeli svijet jer je na njoj jasno vidljivo da je ovu ženu droga doslovno 'pojela'.

Inače, Venisha je jedno od šestero djece pokojne glazbene legende, a i sam Brown imao je problema s opijatima.

Paris Jackson

Na pogrebu svog oca Michaela Jacksona, njegova kći Paris (18) kazala je: 'Tata  je bio najbolji otac kojeg možete zamisliti'. Teško se borila s njegovom iznenadnom smrti.

Četiri godine nakon što je Michael umro od predoziranja anestetikom propofolom, Paris se pokušala ubiti tako što si je prerezala žile i popila veću količinu tableta. Isto tako, nedavno je priznala da već mjesecima odlazi na sastanke Anonimnih Alkoholičara. 

Bobbi Kristina Brown

Bobbi Kristina je krajem siječnja prošle godine pronađena u kadi svoje kuće u predgrađu Atlante. Bila je bez svijesti te je prevezena u bolnicu. Kći Whitney Houston bila je u komi čak sedam mjeseci. Preminula je u hospiciju u koji je premještena sredinom lipnja. Zbog sumnjivih ozljeda na njenom tijelu, šuškalo se da ju je problematičan dečko, Nick Gordon, pretukao i ostavio je u kadi.

Ubrzo nakon što je preminula počele su usporedbe s njezinom slavnom majkom koja je bila ovisna o drogi. Nakon razvoda roditelja Bobbi je živjela s Whitney, a navodno su se zajedno i drogirale. 

Rezultati obdukcije pokazali su da je Bobbi Kristina preminula od predoziranja drogama i tabletama te utapanja, ali nije jasno je li to bilo namjerno. 

Ivana Kovač

Kći legendarnog Mate Miše Kovača (75) također ss borila s ovisnosti o drogama. Naime, pogibija njezinog 17-godišnjeg brata Edija ostavila je dubok trag na svim članovima obitelji. Mišo se nije mogao pomiriti s gubitkom sina i utjehu je pronašao u sedativima, majka Anita odlučila se razvesti, a Ivana je počela koketirati s narkoticima i s vremenom postala ovisnica o heroinu. 

Majka Anita prva je primijetila da s Ivanom nešto nije u redu, a onda su se angažirali današnja Mišina supruga Lidija i Mišo, koji je Ivanu odmah odveo u bolnicu, a zatim natjerao u komunu na Čiovu. Danas Ivana o tome samo kratko kaže: 'Izvukla sam se, ali nije bilo nimalo lako. Rekla bih da je zapravo strah od povratka u komunu bio presudan'.

Srećom, problemi su sada iza atraktivne Ivane (38) koja se može pohvaliti uspješnom glazbenom karijerom,  a velika podrška joj je dečko Elvir Hasanhodžić (31), s kojim je deset godina u vezi.

Matija Dedić

Jazz pijanist Matija Dedić (43) bio je na liječenju od alkoholizma. Sin pokojnog glazbenika Arsena i Gabi Novak uspio je pobijediti ovisnost, a najveća podrška su mu supruga Marina i kći Lu.

Duško Jaramaz/Pixsell

Isto tako, Matija je sa šest nagrada bio apsolutni pobjednik ovogodišnje 23. dodjele najprestižnije glazbene nagrade Porina. Album ‘Matija svira Arsena’, s njegovim interpretacijama očevih skladbi, osvojio je Porina u najvažnijoj kategoriji, Albuma godine.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 21
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin