Obavijesti

Show

Komentari 23

Ana iz 'Voicea': Čim ozdravim, Daniel i ja bi htjeli imati dijete

Ana iz 'Voicea': Čim ozdravim, Daniel i ja bi htjeli imati dijete
3

U DOBRU I ZLU Ana, koja se lani natjecala u showu ‘The Voice’, ide na drugu operaciju zbog raka debelog crijeva. Ne boji se jer joj suprug Daniel daje snagu

VIDEO

Daniel je zlatan. Kuha mi, pere, čisti, radi shakeove i stalno me ‘diže’ humorom. Puno se bolje osjećam. Dobila sam nekoliko kilograma, a nadam se da ću poslije druge operacije opet pjevati, kaže Riječanka Ana Cerovac Jurišević (31).

Sa suprugom Danielom Juriševićem (27) lani se natjecala u prvoj sezoni 'The Voicea - Najljepšeg glasa Hrvatske', a par se poslije showa vjenčao. No nakon toga sve je, kažu, krenulo nizbrdo. Ana je zbog problema sa želucem završila u riječkoj bolnici, gdje su joj dijagnosticirali rak debelog crijeva. Bila je na operaciji i čeka je još jedna, ali pjevačica je optimistična, nasmijana i pozitivna.

VIDEO

- Naravno da smo isprva svi bili u šoku, ali nekako sam uvijek osjećala i vjerovala da će sve biti dobro. Sve je nekako lakše kad imaš potporu najboljeg muža, obitelji i prijatelja - rekla je Ana. Dodaje kako ju je Daniel romantičnim gestama iznenađivao i kad je bila u bolnici. Svaki dan joj je nosio cvijeće. Par je zbog Anine bolesti uzeo stanku od glazbe, ali tu i tamo zapjevaju u kući, a nadaju se kako će nove gaže imati već ovo ljeto.

Zaljubili su se u školi

Ana, inače odgojiteljica u vrtiću, trenutačno je na bolovanju te dane provodi čitajući, šećući i jačajući imunitet. Daniel, koji radi na recepciji hotela, jedva čeka da mu supruga ozdravi.

- Prvo ćemo udomiti psa, a onda želimo imati i dijete. Već bismo radili na njemu da nas ovo nije zadesilo, ali bit će, jedva čekamo - optimistični su supružnici.

Upoznali su se prije šest godina u riječkoj školi pjevanja, a ljubavi najviše je kumovao mentor.

- To je bila ljubav na prvi pogled. Odmah sam zvao Anu na kavu pod izlikom da se moramo vidjeti zbog pjesme. Imao sam osjećaj da se znamo cijelu vječnost. Već sam prvi dan znao da joj se mogu povjeriti i da među nama nikad neće biti nikakvih tajni - prisjeća se Daniel.

Imaju bend i album

Ana ga je, dodaje, osvojila ljepotom, karakterom, stavom i predivnim glasom. Par se poslije tri godine veze uselio u zajednički stan. Uslijedio je prvi zajednički nastup s pjesmom 'Cose Della Vita' Erosa Ramazottija i Tine Turner, a ubrzo su osnovali i bend DNA (Daniel&Ana). Prvi pop-rock album s autorskim pjesmama 'Naša priča' izdali su 2012. godine.

VIDEO

Daniel je na četvrtu godišnjicu veze u gondoli u Veneciji pod Mostom uzdaha zaprosio Anu.

- Od mojeg ushićenja smo se umalo prevrnuli iz gondole - smije se Ana. S obzirom na to da Daniel ne pamti datume, vjenčanje su dogovorili na petu godišnjicu veze, ali zbog organizacije su ga morali pomaknuti za nekoliko dana. U međuvremenu su se prijavili u 'Voice'.

- Dvoumili smo se jer smo oboje radili i znali smo da ćemo morati često putovati u Zagreb, ali nije nam žao što smo pristali jer sad imamo iskustvo koje se pamti do kraja života - slažu se Ana i Daniel.

Dodaju kako im je show bio velika odskočna daska. Poslije 'Voicea' su ih zatrpali ponudama za gaže, a najzahvalniji su što su na snimanjima upoznali divne ljude, s kojima su i danas u kontaktu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 23
VIDEO

FOTOGALERIJA Prve zajedničke fotke Vlatke Pokos i njezinog devet godina mlađeg dečka!
U MAKARSKOJ

FOTOGALERIJA Prve zajedničke fotke Vlatke Pokos i njezinog devet godina mlađeg dečka!

Vlatka se za ovu prigodu odlučila za bijelo odijelo, a ispod je nosila zelenu košulju. Većeslav je nosio sako, plavu košulju i traperice

Ella nakon ročišta otkrila koliko je spor s Charlesom 'težak'...
NAŠALILA SE

Ella nakon ročišta otkrila koliko je spor s Charlesom 'težak'...

Ella Dvornik i Charles Pearce bili su u utorak na sudu u Puli, a oboje su se na svojim društvenim mrežama osvrnuli na ročište
Jennifer Lopez opet je šokirala: Prošetala ulicom bez šminke i frizure, pogledajte kako izgleda
POTPUNO LEŽERNO

Jennifer Lopez opet je šokirala: Prošetala ulicom bez šminke i frizure, pogledajte kako izgleda

Inače, i nedavno su ju fotografi uhvatili na ulicama grada, gdje je otkrila da ne izgleda savršeno kako često prikazuje na društvenim mrežama