Obavijesti

Show

Komentari 42

AnđeliNE imale predosjećaj da je kraj, kući su otišle u suzama

AnđeliNE imale predosjećaj da je kraj, kući su otišle u suzama
3

PRATILA IH JE ZLA KOB Prije emisija uživo AnđeliNE su ostale bez četvrte članice, a iz showa ih je izbacio Eurosong. Publika im je dala najmanje glasova

VIDEO

Osjećamo se loše i tužne smo. Žao nam je što smo ispale jer smo svi u showu bili poput velike obitelji. Nedostajat će nam sve, osobito odlična atmosfera sa snimanja. ‘X Factor’ nam je puno značio jer su Katarina i Monika u njemu napravile prve glazbene korake, a Marija se prvi put okušala kao članica grupe, kažu AnđeliNE.

Mentor Tonči Huljić (53) stvorio ih je kao kvartet, ali prije prve emisije uživo Banjalučanka Milica Lojić (18) odustala je od natjecanja. Navodno joj je majka zabranila da bude u showu jer se bojala da će zbog pjevanja zanemariti školu. Marija Lazić (22) iz Beograda, Katarina Ostojić (21) iz Čačka i Monika Kiseloska (20) iz Niša nastavile su kao trio, ali njihova interpretacija hita “Waterloo” švedskog benda Abba nije oduševila ni žiri ni publiku.

- Imala sam osjećaj da nam je ovo posljednji nastup u ‘X Factoru’ i zato sam uživala u svakom trenutku na pozornici. Mislim da bismo ispale čak i da smo savršeno pjevale bilo koju drugu pjesmu, mogla je to biti i Whitney Houston. I prošlu nedjelju pjevale smo pjesmu spasa, a mišljenje publike ne mijenja se tako lako - rekla je poslije ispadanja Katarina. Aleksandra Kovač (42) i Željko Joksimović (43) glasovali su za prolazak Ilije Mihailovića (16), a Tonči i Massimo Savić (52) htjeli su da u talent showu ipak ostanu AnđeliNE. 

Gledatelji su na kraju odlučili da djevojke idu kući. Takvu odluku nisu dobro podnijele pa su se iza pozornice rasplakale. Tješio ih je mentor Huljić. U drugoj emisiji uživo ispao je i Nikola Marjanović (37). Zaprešićanin, koji je karijeru počeo u bendu Sane, bio je favorit za finale, ali žiri je bio uvjeren da će i bez njihove pomoći te showa biti uspješan na regionalnoj sceni. U pauzi “X Factora Adrije” produkcija je odlučila vratiti još jednu kandidatkinju u treću emisiju uživo. Velikogoričanka Danijela Večerinović (30), koja je četiri puta pjevala prateće vokale glazbenicima koji su se natjecali na Eurosongu, a otkrio ju je Jacques Houdek (34), u kući sudaca ispala je iz tima Massima Savića, ali dobila je još jednu šansu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 42
VIDEO

Žiri Eurosonga Lasagni neće biti naklonjen? Kladionice: Najviše bodova dodijelit će Švicarcu...
UKUSI SE NE POKLAPAJU

Žiri Eurosonga Lasagni neće biti naklonjen? Kladionice: Najviše bodova dodijelit će Švicarcu...

I dok publika uvjerljivo podržava Lasagnu, stručni žiri će, izgleda, imati druge favorite

FOTO Pogledajte kako danas izgleda Pero iz 'Života na vagi'
I DALJE JE UPORAN

FOTO Pogledajte kako danas izgleda Pero iz 'Života na vagi'

Pero Jukić izgubio je više od 60 kilograma u showu 'Život na vagi' te je završio kao najbolji među nefinalistima
Evo kako kontroverzna irska predstavnica izgleda bez šminke
BAMBIE THUG

Evo kako kontroverzna irska predstavnica izgleda bez šminke

Bambie, punog imena Bambie Ray Robinson, rođena je kao djevojčica u Corku, a izjašnjava se kao nebinarna osoba. Preferira zamjenice 'oni'