Obavijesti

Show

Komentari 28

Angelina je spremna za rat, a Brad svima zahvalio na podršci

Angelina je spremna za rat, a Brad svima zahvalio na podršci
2

Nakon što je Socijalna služba po završenoj istrazi objavila da Brad nije zlostavljao svoju djecu, uskoro bivši holivudski supružnici dali su prve izjave za medije poslije prekida

VIDEO

Brad Pitt (52) polako se počinje vraćati pod svjetla reflektora. Vidno mršaviji glumac prvo se s kolegicom Juliom Roberts pojavio na premijeri filma 'Moonlight' kojeg je producirala njegova producentska kuća Plan B, a ubrzo nakon toga s kolegicom Marion Cotillard prošetao je crvenim tepihom na premijer drame 'Allied' u Los Angelesu.

LA Premiere of "Allied" - Arrivals

Brad, koji više ne nosi vjenčani prsten, dijelio je autograme i družio se s fanovima te im zahvalio na potpori.

- Bilo je lijepo. Svi su se jako lijepo odnosili prema meni. Dobar je osjećaj imati takvu podršku - rekao je glumca za E! News.

Inače, spomenuto pojavljivanje dogodilo se samo nekoliko sati nakon što je Socijalna služba objavila da Pitt nije zlostavljao djecu. Glumac se sada može posvetiti borbi za skrbništvo, o čemu je nešto za reći imala i njegova bivša Angelina Jolie (41). 

Ona navodno ne želi s Pittom dijeliti skrbništvo nad njihovo šestero djece - Maddoxom (15), Paxom (12), Zaharom (11), Shiloh (10) te blizancima Knoxom i Vivienne (8). Izvori bliski glumici tvrde kako Jolie ima dokaze da je Brad ipak zlostavljač te da ih je spremna pokazati i na sudu ukoliko će se on boriti za skrbništvo.

Ipak, u službenoj izjavi njezinog glasnogovornika prevladavaju nešto manje ratoborni tonovi.

- Angelina od početka tvrdi da je morala nešto poduzeti zbog 'zdravlja' obitelji i laknulo joj je što je nakon osmotjedne istrage Socijalna služba napokon zadovoljna i što su određena pravila ponašanja koja će omogućiti djeci da prevladaju ovu situaciju - stoji u priopćenju.

United Nations High Commissioner for Refugees (UNHCR) Special Envoy Angelina Jolie attends a news conference as she visits a Syrian and Iraqi refugee camp in the southern Turkish town of Midyat

Podsjetimo, još je na snazi pravna odredba, koju su potpisali Jolie i Pitt, a po kojoj Angelina ima potpuno skrbništvo, a Brad ih smije viđati uz nadzor. Kao što smo već pisali, ta odredba bila je na snazi od početka istrage Socijalne službe, a sada kada je ista završena, par će se za podjelu skrbništva boriti na sudu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 28
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin