Obavijesti

Show

Komentari 234

Anja se obrušila na Alojza: On mi je najveća greška u životu

Anja se obrušila na Alojza: On mi je najveća greška u životu
3

'Zagorski Putin' i najveći zavodnik showa je bio šest mjeseci u braku, a njegovi roditelji žele da nađe dobru i poštenu ženu koja bi mu rado pomogla u poljoprivredi

VIDEO

Anja Boronjek (31) iz Nove Gradiške u showu “Ljubav je na selu” bila je na imanju Alojza Kanceljaka (31) iz Tuhelja. Iako su se ljubili pred kamerama, a kasnije je pao i seks, sada kaže da je on njezina najveća greška u životu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

00:11
 

- Uvijek sam bila iskrena i bit ću. Život ide dalje. S Alojzom se ne čujem, a više nisam ni ljuta na njega - kaže Slavonka. Samo koji dan ranije Anja se preko društvenih mreža ‘obrušila’ na Alojza. Zasmetale su je njegove izjave da je prošlost nakon što se u bazenu ljubio sa Snježanom Strugar (23) iz Prigorca kraj Varaždina. Slavonka je rekla da je Tuheljanin nju ‘ukrao’ od njezina zaručnika Dragana te da ne bi bio nikada toliko popularan da u showu nije imao ljubavnu priču s njom.

- Sa zaručnikom se nisam pomirila jer je predjetinjast za svojih tridesetak godina. On je jednostavno Alojz broj dva - smije se Anja. Novogradiščanka kaže da trenutno uživa kod kuće s obitelji i prijateljima.

- Što se tiče šišanja na ćelavo, u horoskopu sam Strijelac, pa se od mene može svašta očekivati jer sam nepredvidiva - kaže Anja. Tuheljanin Alojz trenutno je zbog showa medijski najeksponiranija osoba u Zagorju.


- To kako je Anja reagirala na društvenim mrežama, to je posve normalno za nju - kaže Kanceljak. Dodaje kako bi bilo lijepo da ostanu u prijateljskim odnosima kao što je sa svim kandidatima iz “Ljubav je na selu”.

- Sa Snježanom se čujem, u kontaktu smo, super je cura - kaže Alojz. Poljoprivredniku je žao što je njegov prethodni šestomjesečni brak, s curom s kojom je u svojoj obiteljskoj kući živio dvije godine, propao.

- Nismo bili jedno za drugo, a to smo nažalost prekasno shvatili - otkriva sretno rastavljeni soboslikar. U obiteljskoj kući živi s majkom Šteficom i ocem Josipom. Oni ga podržavaju da pronađe poštenu i dobru ženu jer najviše od svega žele da bude sretan.

- Ako je žena meni dobra i sviđa mi se, odgovarat će i roditeljima - kaže Alojz. Njegova obitelj ima više od pet hektara zemlje koju treba obraditi, tri krave i junicu, tri svinje i 20-ak kokoši. Alojz se bavi poljoprivredom, a dobro bi mu došla i ženska ruka.

 

NE PROPUSTI

Nova epizoda najgledanijeg online talent showa u regiji - svaki četvrtak u 12:00

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 234
VIDEO

Ella nakon ročišta otkrila koliko je spor s Charlesom 'težak'...
NAŠALILA SE

Ella nakon ročišta otkrila koliko je spor s Charlesom 'težak'...

Ella Dvornik i Charles Pearce bili su u utorak na sudu u Puli, a oboje su se na svojim društvenim mrežama osvrnuli na ročište

Jennifer Lopez opet je šokirala: Prošetala ulicom bez šminke i frizure, pogledajte kako izgleda
POTPUNO LEŽERNO

Jennifer Lopez opet je šokirala: Prošetala ulicom bez šminke i frizure, pogledajte kako izgleda

Inače, i nedavno su ju fotografi uhvatili na ulicama grada, gdje je otkrila da ne izgleda savršeno kako često prikazuje na društvenim mrežama
Tamarina sestra blizanka otkrila za 24sata: 'Nije smekšala Filipa, morala je umanjiti svoje želje...'
PRIČALA NAM I O ODRASTANJU

Tamarina sestra blizanka otkrila za 24sata: 'Nije smekšala Filipa, morala je umanjiti svoje želje...'

Između Filipa i Tamare iz ‘Braka na prvu’ nije se još rodila ljubav. Njezina sestra blizanka Romana otkrila nam je što misli o Filipu i njihovom 'braku'