Obavijesti

Show

Komentari 11

Ante u suzama: 'Napravio sam sr*** i za to ću odgovarati...'

Ante u suzama: 'Napravio sam sr*** i za to ću odgovarati...'
1

Sinoćnji tulum uz pjesmu i ples za Antu je potrajao nešto duže nego za ostatak dvorana, a i on je, za razliku od drugih, 'profeštao' nešto intenzivnije

VIDEO

Sanja je ujutro otišla Darku ispričati što se događalo sinoć s Antom i zbog čega nije mogla spavati. Izgleda da se bivši kaštelan malo previše opustio i razbijao po dvorcu. 

- Taman sam išao spavat, ali sam ga čuo kako se dere i pjeva. Morao je napravit nešto, jednostavno je morao. A sve je bilo lijepo. Definitivno će morati snositi posljedice, nije bilo u redu s njegove strane da nitko ne može imati mira zbog njegovog ponašanja - kazao je Darko, a Sanja se zabrinula jer smatra da će zbog Antina ponašanja svi imati problema. 

Pokretanje videa...

01:36

- U nekim trenucima mi ga je bilo žao. Mislim da mu je sinoć bilo teško zbog Nikoline. A kasnije sam čula da spominje svoju djecu - dodala je Sanja i predložila Darku da mu zada neki posao kako ne bi imao vremena razmišljati i baviti se glupostima. 

I sam je Ante ujutro shvatio kako se ponašao noć prije.

- Sad ovdje shvaćam kako je to kad i vani to napravim. Vani isto demoliram. Napravio sam sr*** i za to ću odgovarat. Gledam ovdje s kim sam, vodim borbe s nekim debilima. I ja sam debil, ali vodim i s drugim debilima borbe - kazao je u suzama Ante.

Pokretanje videa...

05:04

- Napravio sam svakakvih sr*** i neredima i tučama i policijom. Znaju tko sam i što sam. Tako da definitivno to više neću bit. Uvijek sam bio obiteljski čovjek, svima nama je obitelj bila na prvom mjestu. I to me i dalje drži. Unatoč svemu, oni su me uvijek vratili na pravi put - kazao je Ante. 

- Zaista se nadam da ću neke stvari koje su me u životu sprečavale da budem ono što zapravo jesam da ću ovdje ubiti i promijeniti i vratiti se na ono što zapravo jesam- zaključio je.

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 11
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...