Obavijesti

Show

Komentari 7

Arena Centar pretvorio se u pravi centar Božićne čarolije

Arena Centar pretvorio se u pravi centar Božićne čarolije
3

Advent u Arena Centru, u subotu 29.studenog, bit će svečano otvoren paljenjem lampica na božićnom drvcu ispred centra te kreativnim radionicama za djecu

VIDEO

Ne trebate čekati do Božića, čarolija je već počela. Arena Centar i ove će godine biti nezaobilazno mjesto uoči i za vrijeme blagdana za sve one željne odličnog shoppinga i dobre zabave za cijelu obitelj. Od 29.studenog do kraja prosinca, svakodnevno vas očekuje cjelodnevna zabava za cijelu obitelj: klizalište Ledena bajka ispred centra, predstave za djecu, druženje sa Sv. Nikolom i Djed Mrazom. 

Advent u Arena Centru, u subotu 29.studenog, bit će svečano otvoren paljenjem lampica na  božićnom drvcu ispred centra, kreativnim radionicama za djecu i disko-klizanjem.  

Prosinac je tradicionalno mjesec darivanja. Zato, sudjelujte u humanitarnoj akciji Veselo Božićno drvce: od kuće ponesite i u Kutiju dobrih namjera  na -1.katu, ubacite stari materijal pogodan za recikliranje (DVD,CV, papiri itd.). Djeca zagrebačkih škola i vrtića na eko radionicama će izraditi od njega ukrase za božićna drvca koja će Arena Centar pokloniti umirovljeničkim domovima. 

Na blagdan Sv. Nikole,u subotu, 6. prosinca, svečano se otvara klizalište Ledena bajka zabavnim programom za djecu i odrasle, a najmlađe posjetitelje očekuje druženje i besplatna predstava sa Svetim Nikolom i Krampusom.  Uoči Božića, 20., 21. i 24.12. slijedi druženje i fotkanje s Djed Mrazom Čarobnjakom. Na 1.katu centra otvorena je igraonica Kupid u kojoj je prvi sat besplatan. 

Ovo je ujedno izvrsna prilika za kupovinu najljepših i najpovoljnijih blagdanskih poklona u više od 200 trgovina koje u prosincu rade od 9 do 22 sata. Arena Centar daje i mogućnost kupnje poklon kartice, idealnog poklona koji će ispuniti sve vaše želje i želje onih koje želite darivati, bilo da je riječ o rodbini, prijateljima, poslovnim partnerima ili zaposlenicima. Parkirajte se besplatno na jednom od 3000 parkirnih mjesta  i uživajte u shoppingu!

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 7
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin