Obavijesti

Show

Komentari 51

Ariana Grande nakon tragedije: 'Slomljena sam, jako mi je žao'

Ariana Grande nakon tragedije: 'Slomljena sam, jako mi je žao'
1

Obožavatelji su branili pjevačicu i pisali kako ovaj incident nije njezina krivica. Zbog eksplozije u kojoj je poginulo najmanje 19 ljudi Ariana je stopirala ostatak svjetske turneje

VIDEO

Američka pjevačica Ariana Grande (23) osvrnula se na eksploziju u kojoj je poginulo najmanje 22 ljudi, a 59 osoba je ozlijeđeno. U objavi na Twitteru Ariana se ispričala svima i rekla da je 'slomljena'.

POGLEDAJTE SPECIJAL:

Pokretanje videa...

00:50

- Slomljena sam. Iz dubine moje duše, jako, jako mi je žao. Nemam riječi - napisala je Ariana.

Obožavatelji su obranili pjevačicu i pisali kako ovaj incident nije njezina krivica.

 - Ti nisi kriva za ovo. Nemoj prisvajati nimalo krivnje. Svi patimo zbog ovoga - odgovorio joj je na objavu celebrity blogger Perez Hilton. 

Concert goers react after fleeing the Manchester Arena in northern England where U.S. singer Ariana Grande had been performing in Manchester

- Noćas su naša srca slomljena. Ne možemo riječima izraziti tugu koju osjećamo zbog žrtava koje su stradale u ovom napadu i njihovih obitelji. Tugujemo zbog života koji su ugašeni zbog ovog čina. Zahvalni smo djelatnicima hitne službe koji su nesebično pomogli unesrećenima, stavivši i svoj život u opasnost. Riskirali ste sve pomažući žrtvama, njihovim obiteljima - napisao je Arianin menadžer.

Ariana je zbog incidenta odgodila ostatak svoje svjetske turneje. Idući koncert trebao je biti u četvrtak u londonskoj O2 Areni.

TMZ piše kako je Arianina cijela turneja zaustavljena na neodređeno vrijeme, što znači  da će se i njezini predviđeni koncerti u Belgiji, Poljskoj, Njemačkoj i Švicarskoj otkazati ili u najmanju ruku odgoditi.

Podsjetimo, Arianin koncert u Manchesteru završio je u 22.33 sati po lokalnom vremenu. Ubrzo nakon toga, odjeknula je eksplozija.

Y100 Jingle Ball 2014

- Bili smo na izlazu, pred vratima, a onda smo čuli snažan prasak - rekla je svjedokinja.  

Na koncertu su uglavnom bili tinejdžeri, a bilo je i djece. Jedna djevojčica koja je bila na koncertu ima samo šest godina.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 51
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin