Obavijesti

Show

Komentari 12

Audrey Hepburn je bila pojam ljepote, ali sebi je bila ružna

Audrey Hepburn je bila pojam ljepote, ali sebi je bila ružna
1

Iako upravo legendarna glumica Audrey Hepburn slovi kao pojam ljepote i savršenih proporcija, stvarnost u njenoj glavi izgledala je sasvim drugačije...

VIDEO

Holivudska ikona Audrey Hepburn rođena je u Bruxellesu, 4. svibnja 1929.. Počela je kao balerina, a završila kao jedna od najpopularnijih glumica svih vremena koju većina pamti po filmovima kao što su 'Doručak kod Tiffanyja', 'Praznik u Rimu' i 'Sabrina'.

Prava slika o jednoj od najvećih i najljepših svjetskih glumica šokirala je mnoge, osobito ako uzmemo u obzir da upravo Audrey Hepburn slovi kao pojam ljepote i savršenih proporcija. No, stvarnost u njenoj glavi bila je izgleda drugačija.

U novoj knjizi naziva 'Audrey u Rimu' njen sin otkrio je javnosti pravu istinu o svojoj popularnoj majci, a osim krajnje intimnih stvari koje su u njoj pronašle svoje mjesto, knjiga obuhvaća i 200 privatnih fotografija, od kojih većina još nikad nije viđena.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Najmlađi sin glumačke ikone 20. stoljeća, Luca Dotti (44) navodi kako je poznata glumica smatrala da je ‘miks raznih defekta’.

- Bila je uvjerena da ima veliki nos i stopala, da je premršava te da nema grudi. Kada bi se gledala u ogledalo znala bi reći: ‘Ja zaista ne razumijem zašto me ljudi smatraju lijepom' - tvrdi njen najmlađi sin, iz drugog braka s talijanskim psihijatrom Andreom Dottijem, koji je svoju majku uvijek smatrao savršenom.

- Čak i kada je uhvaćena negdje u prolazu od strane brojnih paparazza uvijek je izgledala prelijepo - tvrdi Luca.

 - Ona se nikad nije skrivala od javnosti, uvijek je bila na ulici, među ljudima i svi su je poznavali. Bila je dobri duh grada, i baš zato je većina fotografija s njom koje možete vidjeti snimljena na ulici - kaže sin.

- Baš kao i većina žena, imala je oko 30 do 40 naočala. One su bile odličan način da se maskira - rekao je Luca o njenom zaštitnom znaku, velikim sunčanim naočalama i šalu.

Audrey se udavala dva puta -  za američkog glumca Mela Ferrera i talijanskog liječnika Andreu Dottia. S Ferrerom je dobila sina Seana (1960.), a s Dottijem sina Lucu (1970.). Preminula je 1993. sa 63. godine, no kada je riječ o starenju nije ga se nimalo bojala, naprotiv, obožavala ga je.

- Zapravo je bila jako sretna što se starenja tiče. To je za nju značilo više vremena za sebe i za svoju obitelj, daleko od sjaja Hollywooda i gužve rekao je Luca kojem je najviše žao što nikad nije upoznala svoje unuke koje bi sigurno obožavala.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 12
VIDEO

Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'
ZBUNILA PRATITELJE

Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'

Poznata hrvatska influencerica je objavila par fotografija, a zatim se raspisala o svojem omiljenom 'emojiju' te iznenadila...

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'
MEKA ZA CELEBRITYJE

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'

Podržali su je brojni kolege s estrade, među kojima Rade Šerbedžija, Lepa Brena, Jelena Rozga, Aco Pejović, Andrija Milošević...
Ma što to Filip iz 'Braka na prvu' radi u 4 ujutro? Ne, ne vježba...
NOĆNA PTICA

Ma što to Filip iz 'Braka na prvu' radi u 4 ujutro? Ne, ne vježba...

Filipa Belića su eksperti 'Braka na prvu' spojili s Tamarom Razum. Kad ju je prvi put vidio, tvrdio je da ju nikad ne bi mogao odvesti baki, koja je važna figura u njegovu životu. Ipak, nedavno je promijenio mišljenje