Obavijesti

Show

Komentari 409

Ava je progovorila o pokušaju silovanja: Vrištala sam iznutra

Ava je progovorila o pokušaju silovanja: Vrištala sam iznutra
6

BEZ CENZURE U studiju 24sata gostuje Ava Karabatić koja će pričati o svojoj knjizi u kojoj otkriva potresene situacije iz svog života. Progovorit će i o tome kako su ju pokušali silovati

VIDEO

Ava Karabatić će Borisu Rašeti u studiju 24sata bez cenzure otkriti u kakvim se sve skandaloznim situacijama našla u životu.

Pričat će o svojoj knjizi, čije ulomke možete čitati na 24sata.hr, u kojoj otkriva kako su je jednom pokušali silovati te kako ju je rumunjski kralj smeća htio oženiti za svog sina za 200.000 eura. 

Otkrit će i gdje je bila 1991., je li u minusu, a odgovorit će i na niz drugih 'delikatesnih' pitanja.

POGLEDAJTE RAZGOVOR S AVOM:

 

Uživo Ava Karabatić: "Kako sam pobjegla silovatelju!" Voditelj: Boris Rašeta

Posted by 24sata on 2. prosinca 2016

 

- Ja sam na jedan način vanzemaljac i to s Neptuna, da ne bude stereotipno s Marsa - rekla je Ava. Voditeljica je otkrila da je ljute njene lažne izjave koje kolaju internetom. Tako, tvrdi, nije ni rekla 'da ona i dečko meditiraju pola sata, a ona trideset minuta', kao ni 'da želi biti pilot da bi mogla voziti tramvaj'. 

Karabatić je napokon ostvarila svoj san i napisala autobiografiju koju je nazvala 'Ja, nomad'. To ime je izabrala jer mrzi stereotipe i ustaljenu svakodnevicu, a smatra da su nomadi zanimljivi, baš kao i ona.

- Godinama sam gutala neistine, ali sada imam dovoljno snage i materijala da to sve izađe u mojoj autobiografiji - kazala nam je voditeljica te ističe da je u knjizi sve '100 posto istinito'. Dijalozi iz knjige također su autentični i ništa nije izmišljeno. 

U jednom odlomku, Ava je prepričala i poziv 'Sulejmana Šaćira' iz Rumunjske koji joj je ponudio 200.000 eura da se uda za njegova 15-godišnjeg sina. Kada je odbila, ponudio joj je 5000 eura da pjeva. 

- Nisam pjevala za taj iznos no jednom bih voljela. Nikad se ne zna, možda zapjevam i za 15.000 eura - rekla je Ava te priznaje da bi zaklopila slušalicu da je naslutila da je Sulejman 'prešao granicu'. 

Ava, koja je 'usputno' za sebe rekla da je 'prevara stoljeća', progovorila je i o traumatičnom događaju od prije devet godina kada ju je nepoznati muškarac pokušao silovati. 

- Imala sam 19 godina i inače nikada ne bih ušla s nepoznatim u auto. Tada sam radila s modnom agenticom s kojom nikada nisam imala problema, a bila si je dobra i s mojim roditeljima. Ja sam trebala što prije u Dubrovnik da snimim nešto za časopis Kult. Nije bilo aviona, morala sam hitno naći prijevoz. Agentica mi je preporučila jednog menadžera na kojeg nisam posumnjala niti sekunde - priča Ava.

- U početku je sve bilo normalno no nakon pola sata, stvari su krenuli neočekivano. Vidjela sam da se radi o osobi koja me želi iskoristiti. Počeo je spominjati šume i rekao je da ću biti njegova - priča Karabatić koja je tijekom cijele situacije ostala smirena, iako se jako preplašila. 

- Morala sam ostati sabrana. U sebi sam vrištala, a izvana sam se ljubazno smješkala. Nisam htjela da na meni vidi strah - rekla je Ava te dodaje da se dobro snašla jer ima 'psihologiju u malom prstu' te 'živce slona'. 

Cijelu situaciju vidjela je, priznaje, kao test za glumačku akademiju koja joj je tada bila velika želja.  

Sve detalje traumatičnog događaja iznijela je u knjizi. Ako se bude dobro čitala, Ava tvrdi da ima materijala i za nastavak.

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 409
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...