Obavijesti

Show

Komentari 166

Ava: 'Krleža i Zola su mi uzori, voljela bih pisati poput njih...'

Ava: 'Krleža i Zola su mi uzori, voljela bih pisati poput njih...'
2

NE GUBI VRIJEME Ročišta za ucjenu ni drugi dan zaredom nije bilo jer se profesor nije pojavio na sudu. Nakon suda Ava Karabatić promovirala je autobiografiju ‘Ja, nomad’

VIDEO

Nikad nisam imala ovakvu tremu, tu su i moji profesori, ni na najtežim ispitima mi nije bilo ovako, rekla je Ava Karabatić (28) na promociji autobiografije 'Ja, nomad' u zadarskom kafiću.

Nekoliko sati ranije bila je na sudu, no ročišta ni drugi dan zaredom nije bilo jer se umirovljeni profesor talijanistike Živko Nižić (73) nije pojavio.

Karabatić se tereti da je s majkom Sanjom (46) i tadašnjim dečkom Špirom Miličićem (32) za 9000 eura ucjenjivala profesora, koji joj je navodno slao lascivne poruke. Špiro je nepravomoćno osuđen na zatvor, a njih dvije su oslobodili. No Županijski sud vratio je postupak na početak.

- Ničega se ne bojim. Što se tiče pravde, to je čista petica. Ma, čista desetka - rekla je Ava. Nakon propalog ročišta požurila je na promociju svoje knjige.

- Da nije bilo suđenja, ne bih je ni napisala. Kad je teško, čovjek vjeruje samo papiru i najbližim ljudima. Svi likovi u knjizi su stvarni i ništa nije izmišljeno. Moje rečenice nisu vulgarne, nego dvosmislene. Moja najveća mana je moja pamet - rekla je Karabatić. Uvjerena je da će mnogima o kojima piše poteći suze zbog njezine knjige.

- Uzor u pisanju su mi Emile Zola i Miroslav Krleža. Voljela bih pisati poput njih - rekla je Ava.

Zbog ljubavi htjela na stolicu

Na promociji su čitali ulomak u kojem Ava piše kako je imala kratku aferu sa zatvorenikom: 'Sad imam samo jednu želju, čuti tebe. Poslije mogu i na stolicu. Postajala sam sve napaljenija', piše u njezinoj novoj knjizi.

- Treba reći o kakvoj je stolici rečeno. Električnoj - rekla je Ava,.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 166
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...