Obavijesti

Show

Komentari 165

Barbara: Bila sam sama sebi odvratna pa sam smanjila usne

Barbara: Bila sam sama sebi odvratna pa sam smanjila usne
4

ISPUMPANA U SRBIJI Hijaluron joj je izvadio liječnik koji joj je usne povećavao, a njezinoj sestri popunio je dekolte. Usne sada namjerava smanjiti i Tina

VIDEO

Nije mi se više dopadao moj izgled. Pretjerala sam s hijaluronom u usnama pa sam ga izvadila, rekla je Barbara Šegetin (27).

Bivša stanarka kuće Velikog Brata smanjila je gornju usnu u privatnoj beogradskoj klinici za estetsku kirurgiju. Riječanka tvrdi da je sad zadovoljna svojim izgledom.

- Odvratno mi je to postalo. Kad sam bila klinka, bilo mi je zanimljivo. Imala sam 23 godine kad sam prvi put stavila hijaluron. S vremenom mi se usna izobličila. Više nikome ne bih preporučila da povećava usne – kaže Barbara. Dodala je kako joj je donja usna od djetinjstva bila veća od gornje, a u njoj ima minimalnu količinu hijalurona pa je zasad ne razmišlja dirati.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Usne namjerava smanjiti i njezina sestra Tina (26), koja je nedavno povećala svoj dekolte kod istog liječnika. Mlađa sestra Šegetin nije bila zadovoljna prirodnom veličinom svojeg dekoltea.

- Svi misle da imam peticu, ali nosim solidnu trojku. Svim curama koje nisu zadovoljne veličinom grudi preporučila bih taj zahvat povećanja – tvrdi Barbara. Osim povećanja grudi, korigirala je i nos.

U posljednje vrijeme riječka manekenka posvetila se novoj karijeri. Odlučila je postati pjevačica pa redovito ide na satove pjevanja. Prijatelji su je nagovorili da pokuša napraviti svoju pjesmu, a svestranoj manekenki uzor u novoj karijeri je Beyonce.

Barbara je i dalje u vezi s bivšim nogometašem Josipom Modrićem (38), s kojim se ljetos često svađala, prekidala pa promijenila mišljenje.

- Deset dana su super funkcionirali, a jedanaesti bi se zakrvili oko gluposti. Ipak, cijelo su vrijeme pričali o zajedničkim planovima i budućnosti – povjerila se Barbara prijateljicama.

Krajem prošle godine par je ljubavi opet pružio novu šansu. Tad su zagrljeni viđeni u kinu, a Barbara se nedavno pohvalila zajedničkom fotografijom na kojoj je nekadašnji sportaš grli. U ljubavi joj, povjerila se prijateljicama, cvjetaju ruže, iako Modrić živi u Rijeci, dok se Barbara zbog pjevačke karijere nakratko preselila u Beograd.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 165
VIDEO

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'
REALITY SUPRUŽNICI

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'

Tamara i Filip iz showa 'Brak na prvu' tvrde da su se između njih rodile samo prijateljske emocije

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'
MEKA ZA CELEBRITYJE

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'

Podržali su je brojni kolege s estrade, među kojima Rade Šerbedžija, Lepa Brena, Jelena Rozga, Aco Pejović, Andrija Milošević...
Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'
ZBUNILA PRATITELJE

Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'

Poznata hrvatska influencerica je objavila par fotografija, a zatim se raspisala o svojem omiljenom 'emojiju' te iznenadila...