Obavijesti

Show

Komentari 110

Blizanci Vasić na tržnici gdje se dijeli hrana za siromašne

Blizanci Vasić na tržnici gdje se dijeli hrana za siromašne
1

Ma kakva pomoć, to su gluposti. Bili smo s tetkom na pijaci, rekli su Mika i Giba. Čitatelj koji nam je poslao fotografije pak tvrdi da to nije tržnica, već mjesto gdje se dijeli socijalna pomoć

VIDEO

Blizanci Vasić (23) prije nekoliko dana su otišli u Njemačku. Iako su im roditelji od Big Brothera dobili oko 10.000 eura, popularne Miku i Gibu snimili su usred Münchena kako čekaju red za socijalnu pomoć.

- Ma kakva pomoć, to su gluposti. Bili smo s tetkom na pijaci - rekli su Mika i Giba. Čitatelj koji nam je poslao fotografije pak tvrdi da to nije tržnica, već mjesto gdje se dijeli socijalna pomoć. Blizanci su došli s praznim torbama koje su ubrzo napunili voćem, povrćem i tjesteninom. Da je zaista riječ o mjestu gdje dolaze siromašniji građani kako bi dobili besplatnu hranu, govore i i fotografije koje smo našli na stranici münchenske humanitarne udruge koja se bavi socijalno ugroženima. Njihov program okuplja volontere koji donose pune sanduke namirnica kako bi ih mogli podijeliti građanima s niskim primanjima.

Mi tamo ne idemo

- Ne razumijem kakva pomoć? Mi tamo ne idemo. Hvala Bogu za toliko imamo - tvrde braća Vasić. Dodaju da ih na ulici stalno zaustavljaju i traže autograme i fotografiju.

- Pa, vidite da nas prepoznaju. Ni u nabavku namirnica više ne možemo otići, a da nas obožavatelji ne primijete. I tata Rade (55) odmah je stao u njihovu obranu i rekao kako njegovim sinovima ne treba socijalna pomoć.

- To zli ljudi šire laži. Otišli su u Njemačku da se zabavljaju i da rade. Pa oni su završili frizerski zanat.Dobro oni žive tamo, ne treba im to - rekao nam je njihov otac Rade.

Mika i Giba Vasić tvrde da u Njemačkoj ne žive od socijalne pomoći, već da su dobili posao frizera.Uskoro će se, dodaju pohvaliti fotografijama novoga radnog mjesta. O sudjelovanju u reality showu 'Big Brother' imaju samo pozitivne riječi, i ostali su dobri s bivšim ukućanima.

- Nikad nam nije dosta showova. Opet ćemo se negdje prijaviti. Mi smo uvijek za dobru suradnju - rekli su. Blizanci su od rođenja do šestog razreda osnovne škole živjeli u Njemačkoj, a onda su se preselili u Srbiju. Srednju frizersku školu završili su u Nišu, nakon čega su se opet vratili u Njemačku. Vole izlaske, a najdraža im je Jelena Karleuša, a nikad se pijani nisu vratili kući. Rade i Rada su ponosni na njih.

- Ostavila bi ih u bolnici da su bile djevojčice. Ne bih ih uzela - rekla je Rada. Dodaje da i njih stalno zaustavljaju na ulici i život im je poslije 'Big Brothera', kaže, puno bolji. Nedavno se na njih obrušila nesuđena nevjesta Elena Selimović (23) koja je bila u vezi s njihovim najstarijim sinom Milom (30). Ona naime ima trogodišnjeg sina iz prethodne veze koji je trebao 300 eura za liječenje. Naime, boluje od gljivične infekcije tjemena i opada mu kosa. Vasići joj novac nisu htjeli dati.

- Rada mi je rekla da nisam čista i da se trebam liječiti - rekla je Elena. Rade pak tvrdi da su joj dali novce i da su čuvali i pazili njenog sina kao da je njihov.

- Laže da mi je dao 300 eura za liječenje sina. Nije istina da su moje dijete prihvatili kao svoje unuče. Rade je dvoličan čovjek - kaže Elena. Dodaje da Vasićima nitko od susjeda iz sela ne dolazi u posjet.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 110
VIDEO

Veliki vodič za Eurosong: Kako glasati, tko će voditi, kada će nastupati naš Baby Lasagna?
SVE ŠTO TREBATE ZNATI

Veliki vodič za Eurosong: Kako glasati, tko će voditi, kada će nastupati naš Baby Lasagna?

U finale Eurosonga prolazi 10 najboljih pjesama iz prvog polufinala, i 10 iz drugog. Uz njih, u finalu se natječu i 'Big 5' zemlje, kao i zemlja domaćin

Evo zašto Filip i Tamara  nisu bili na zajedničkom izletu u 'Braku'
MISTERIJ RIJEŠEN

Evo zašto Filip i Tamara nisu bili na zajedničkom izletu u 'Braku'

Kada je pozivu došao kraj ostali kandidati u showu 'Brak na prvu' odmah su komentirali da se između Filipa i Tamare osjeti kemija