Obavijesti

Show

Komentari 137

Bliži se veliko finale 'Farme': Hoće li Barbi postati princeza?

Bliži se veliko finale 'Farme': Hoće li Barbi postati princeza?
1

Gordan neće ući u finale, a za pobjedu se bore Josipa, Goran i Tomo. Najuzbudljivija sezona ‘Farme’ obilovala je svađama, ali i zaljubljivanjima. Tomislav bi nagradu uložio u posao i svadbu

VIDEO

Tomislav će pobijediti zato što je hrabar i karakteran. Puno dana na farmi je proveo sam, a ostao je isti, smatra Velikogorička knjigovotkinja Barbara Peterčić (24).

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

00:13

Uvjerena je u pobjedu svojeg zaručnika, soboslikara iz Zagreba, Tomislava Crnčevića (29), koji je jedan od finalista 'Farme'. Pola milijuna kuna, koliko iznosi nagrada, uložili bi u privatan biznis, o kojem zasad ne želi razgovarati.

Čeka zaručnika: Barbara je bez Tomislava već gotovo mjesec dana

- Dijelom bismo platili i naše vjenčanje, ali nismo još definirali gdje i kad će biti. Božić ćemo proslaviti u krugu najmilijih, kod njegovih i kod mojih. Slijedi upoznavanje naših obitelji - smije se Barbi. 

U pobjedu sestre, konobarice Josipe Tomljanović (29) iz Požege, uvjeren je i njezin brat Ivan, koji ju je posjetio na farmi.

Omražena: Josipi su farmeri zamjerali spletkaranje i šefovanje

- Ostala je jedina žena na imanju. Puno je radila. Malo je jači temperament, nikome nije dopuštala da je zeza - kaže Ivan, koji za sestru u Požegi priprema veliku feštu, bez obzira na ishod natjecanja. Ne zna na što bi Josipa potrošila nagradu, ali siguran je da bi dio dala u dobrotvorne svrhe.

Mama sportskog animatora i kuhara Gorana Kaleba (28) iz Rogotina, Gordana, kaže da u njega vjeruje od počeka showa.

Avanturist: Goran iz Rogotina na imanju je ljiubovao s Josipom, iako ga vani čeka djevojka

- Drugačiji je od ostalih. Naučio je raditi, a to je tamo i pokazao. Ima radne navike i jak je u glavi - kaže mama Gordana. O novcima nije razgovarao ni prije ulaska na imanje.

- Išao je vidjeti može li izdržati u izolaciji s nepoznatim ljudima i brinuti se o životinjama. Pokazao je da može - kaže mama Gordana, koja ga željno iščekuje.

Htio je vratiti dugove: Gordanu se svidjela Jasmina; u dvoboju snage bio je slabiji od Gorana

Prijatelj vojnog umirovljenika iz Sinja Gordana Grabovca (44), Tomislav Zelenbaba, navijao je za njega, no izgubio je u dvoboju snage od mlađeg konkurenta Gorana.

Gordan, kojega su roditelji ostavili u dubrovačkom sirotištu kao bebu, novac je želio potrošiti na vraćanje dugova, odnosno kredita.

 

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 137
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin