Obavijesti

Show

Komentari 12

Boba iz 'Nikad nije kasno': Moji mali anđeli sada paze na mene

Boba iz 'Nikad nije kasno': Moji mali anđeli sada paze na mene
3

Iako nije pjevala gotovo punih dvadeset godina, Slobodanka se odvažila ‘pustiti’ glas i na nagovor obitelji zapjevati u showu. Prije 17 godina ona je prijevremeno rodila blizance koji su preminuli

VIDEO

Super mi je bilo na snimanju emisije jer je toliko dobrote na jednome mjestu. Plakala sam od sreće što sam upoznala sve te divne ljude, kaže Slobodanka Boba Milušić (56).

Natjecateljica rodom iz Podgorice je kao 19-godišnjakinja 1981. došla na razmjenu studenata u Mali Lošinj raditi na recepciji hotela. Tamo je upoznala budućeg supruga Lucijana (57), zaljubila se i ostala. Glazbenu karijeru započela je 1985. godine. Slobodanka i suprug zajedno su imali i glazbeni bend, u kojem je pjevala desetak godina. Suprug je bubnjar, pa su preko ljeta zajedno nastupali na terasama po otoku Lošinju.

- Cijeli Lošinj je bio oduševljen. Svi smo imali dobre glasove - kaže Slobodanka. U RTL-ovu glazbenom showu 'Nikad nije kasno' pjeva pop rock. Inače voli soul i gospel, odnosno 'glazbu od koje se naježi'. Na Lošinju joj se sviđa život jer nema gužve i gradske vreve.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Nije toliko stresno kao u gradu. Ljeti je turbulentno jer svi više manje radimo u turizmu - kaže natjecateljica, koja se sa suprugom poslije preselila u Veli Lošinj. Donedavno je radila i kao aroma terapeut u wellnessu.

- Sad sam na pauzi jer čuvam unuku. Baka servis sam već godinu i pol dana - smije se Slobodanka, majka dvije kćeri Ivane i Ane te baka troje unučadi.

S 40 godina prijevremeno je rodila blizance Nikolu i Niku. Rodili su se dva i pol mjeseca ranije, a nakon dva dana su preminuli.

- Svi su u showu nešto doživjeli. Bilo je strašno, ali Bože moj, čovjek se digne i ide dalje. Vjera mi je puno pomogla, ali i duhovne obnove. Teško je kad izgubiš bilo koga, a kamoli svoju djecu - kaže Milušić. Nakon toga počela se baviti aromaterapijom. Taj joj posao pomaže da se riješi svakodnevnog stresa.

- Jako volim ljude i želim im napraviti dobro. Bila sam jako sretna dok sam ljudima davala ljubav i energiju. A i na otoku nemaš puno mogućnosti ići za svojim glasom. I mislila sam da je kasno. Sad sam nakon showa shvatila da nije kasno - kaže Slobodanka.

U pjevački talent show su je prijavili suprug i mlađa kći Ivana, zbog čega je iznimno sretna jer je na snimanju stekla prijatelje i upoznala kvalitetne ljude. Prije prijave u show nije pjevala gotovo 20 godina. Prvi put je zapjevala prošle godine sredinom prosinca na Lošinju na jednom humanitarnom koncertu.

- Malo me je bilo strah nastupiti u showu jer mi glas nije bio već dugo u kondiciji. Nisam pjevala toliko godina jer život nekako krene drugim smjerom. Trebalo mi je i malo odmora. Radila sam dvokratno i pjevala cijelu noć - kaže Slobodanka. Na nastupu u showu nije uopće imala tremu.

- Treba imati respekta prema ostalima koji nastupaju. Većina se aktivno bavi pjevanjem. Poslije toliko godina nepjevanja nije mi baš bilo svejedno – zaključuje natjecateljica Boba.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 12
VIDEO

VIDEO Dragana Mirković: 'Sve sam riskirala. Nije me sramota sad reći da nemam novca...'
EKSKLUZIVNO: ISPOVIJEST IZ DVORCA

VIDEO Dragana Mirković: 'Sve sam riskirala. Nije me sramota sad reći da nemam novca...'

Cijela estrada zna koliko sam radila u braku, ali to sam i htjela. Mogla sam se udati za bogataša da ne radim ništa, ali to me nije privlačilo. Ja sam bila ta 'lokomotiva', rekla nam je Dragana Mirković u svom dvorcu

VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'
EKSKLUZIVNO IZ DVORCA EBENFURTH

VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'

U dvorcu od 12.000 m2 za stalno radi četvero ljudi, koji uglavnom tamo i žive, no trenutačno ih je više zaposleno zbog radova oko biblioteke. Kapelica je pjevačici najdraža prostorija
Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...
ATRAKTIVNA CRNKA

Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...

Žana Štrbac Kukolj bila je omiljeno lice emisije 'Nova lova', a sudjelovala je i u reality showu 'Farma'