• Članak
  • Komentari 36
  • Share 184
  • Tweet2

Boran-aga planira novi posjet Hrvatskoj: Sviđa mi se ovdje

U intervjuu za InMagazin Mehmet Akif Alakurt otkrio je kakav je privatno kada se ugase kamere, koji su mu hobiji, kakve žene voli, ali i gdje se vidi u budućnosti

Četvrtak, 14. 2. 2013. u 11:28    Piše: 24sata

Mehmet Akif Alakurt, popularni Boran-aga, u intervjuu za InMagazin pričao je o seriji 'Sila' koja ga je proslavila. Otkrio je i koje projekte ima u planu, kakav je privatno kada se ugase kamere, koji su mu hobiji, kakve žene voli, gdje se vidi u budućnosti, kako se sjeća svojih manekenskih dana i trenutnom ljubavnom statusu.  

- Sila mi je osigurala da doprem do velikog broja ljudi. Kvaliteta našeg posla osigurala je da i ljudi do kojih smo doprli budu na visokoj razini. Zapravo nije lako pronaći ovakve projekte - rekao je glumac. Prokomentirao je i koje sličnosti ima s Boranom kojeg glumi u 'Sili.

- Možda smo slični u ovome - ja se brinem za ženu koja je uz mene. Imam zaštitničku stranu. Možda katkad i pretjeram. Nisam ljubomoran, ali veliki sam zaštitnik - kaže Alakurt

Na snimanju intervjua pojavio se u potpuno novom izdanju, s dugom bradom. 

- Pripremam se za novi projekt. Za njega moram imati bradu. U početku mi je smetala, no naviknuo sam se. Kad naraste, isto je kao kad je nema. Ja je sad ne osjećam na svom licu - objasnio je Mehmet.

Mehmet je pričao o ljubavi prema putovanjima, nedavnom posjetu Hrvatskoj te kako se svakako planira uskoro vratiti u našu zemlju. Sljedeća mu je pak destinacija Los Angeles kojeg će posjetiti u privatnom aranžmanu, s prijateljima.

Vezani članci:

Pročitajte više o temi na stranici Sapunice.

Tagovi: serija sila, mehmet akif alakurt

Izdvojeni komentari 36 komentara Pogledaj sve komentare
14.02.2013., 11:38

veseljko: dobro nam došao Borane .....evo ja ću ga ugostiti koliko god treba :)))))))

14.02.2013., 12:00

vaxena: Samo neka dođe... kod mene ima besplatni All included aranžman...

14.02.2013., 12:34

jabuka5: a kako je zgodan Boran -aga ,,,,,,baš si dobar ,,,samo dođi kod nas ,,imamo i mi lijepih cura ,,,,,,,,

Ne slažeš se? Komentiraj!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Budite naš čitatelj reporter Obrazac
telefon: 01/24-24-242 e-mail: reporter@24sata.hr Sve priče objavljene u tiskanom izdanju nagrađujemo sa 100 do 1000 kuna. Šaljite i na MMS: 099/224-2424, SMS 662024 (1,24 kn za sve operatere).

Zatvori / Otvori toolbar