Obavijesti

Show

Komentari 54

Britney Spears 1. listopada pjevat će u zagrebačkoj Areni

Britney Spears 1. listopada pjevat će u zagrebačkoj  Areni
3

Turneja 'Femme Fatale' počinje 16. lipnja u Sacramentu, a Britney će u Zagreb doći iz Budimpešte. Prodaja ulaznica za još jedan spektal u Areni kreće 13. lipnja

VIDEO

Pop-zvijezda Britney Spears  (29) potvrdila je u srijedu da u sklopu svoje turneje dolazi u Hrvatsku. U zagrebačkoj Areni pjevat će 1. listopada. U zagreb će doletjeti iz Budimpešte gdje nastupa večer prije.

Karte za njen koncert u prodaji će se naći 13. lipnja, a njihova cijena bit će od 300 do 700 kuna na prodajnim mjestima Eventima.

Najavljuje fenomenalan show na produkcijski zavidnoj razini po čemu su već godinama poznati njeni nastupi uživo.

 – Pregovaranje nije trajalo predugo, a osobni zahtjevi Britney Spears još nisu poslani. No, poučena iskustvom, uvjerena sam da su priče o razmaženosti zvijezda prenapuhane i pretjerane – kazala je Sanja Ajdinovski iz Adria Entertainmenta koji organizira koncert.

– Za sada smo dobili produkcijske zahtjeve iz kojih je vidljivo da je riječ o velikom vizualnom spektaklu radi čega smo kapacitet dvorane morali smanjiti na 12.000 mjesta - dodala je Sanja.

Na turneji 'Femme Fatale' koja 16. lipnja počinje u Sacramentu, a u sklopu koje pjevačica dolazi i u Zagreb, Britney promovira svoj sedmi istoimeni studijski album. Singleovi 'Hold it against me' i 'Till the world ends' novi su njeni hitovi prodani u milijunima kopija, a koji su joj vratili nekadašnji sjaj. Britney je glazbenica koja je u prošlom desetljeću slovila za jednu od najprodavanijih umjetnica s više od 67 milijuna prodanih albuma.

Brz poslovni ritam kojem je pjevačica odmalena podvrgnuta uzeo je danak i stvorio joj brojne osobne probleme.

 Karijeru je počela graditi kad joj je bilo samo osam godina

Britney Spears karijeru je počela graditi kad joj je bilo osam godina u američkom Mickey Mouse Clubu. A uz kraće ili dulje prekide do danas, kada ima 30 godina, nije stala. Pritisak kojem je tako rano izložena učinio ju je nestabilnom osobom. Njen brak s Kevinom Federlineom trajao je tri godine i u njemu je rodila sinove Seana Prestona i Jaydena Jamesa. Razveli su se krajem 2006., a u brakorazvodnoj parnici Britney je izgubila skrbništvo nad svojom djecom. Uslijedila su dva liječenja u psihijatrijskoj ustanovi 2008. godine, a mediji su čekali neki od njenih ispada poput brijanja glave ili vožnje automobila sa sinom u krilu, ne bi li je medijski razapeli. Izgubila je i pravo raspolaganja svojom imovinom, a pravo na to pripalo je njenu ocu Jamieju. No uspjela je sve prebroditi i vratiti se na vrh te je danas sretna žena i majka.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 54
VIDEO

Još malo do početka Eurosonga! Naš Baby Lasagna nastupa 22.
PRATITE UŽIVO

Još malo do početka Eurosonga! Naš Baby Lasagna nastupa 22.

Sve je spremno za veliko finale Eurosonga! Ukupno 25 natjecatelja ponovno će izvesti svoje pjesme, naš Baby Lasagna nastupa 23. po redu

Širi se nevjerojatna snimka! Ovo je produkcija Eurosonga na probi dok pjeva Baby Lasagna
SVI PLEŠU

Širi se nevjerojatna snimka! Ovo je produkcija Eurosonga na probi dok pjeva Baby Lasagna

Naš predstavnik nastupa 23. po redu u velikom finalu, kladionice mu predviđaju pobjedu, cijelu Hrvatsku, ali i Europu, zahvatila je prava Lasagna-manija..
Mijenja se poredak nastupa zbog izbacivanja Nizozemca: Evo kad će pjevati Lasagna...
OBJAVILI ORGANIZATORI

Mijenja se poredak nastupa zbog izbacivanja Nizozemca: Evo kad će pjevati Lasagna...

Iz organizacije su sad objavili da sve točke zadržavaju svoje brojeve, pa iako će nastupiti 22. po redu, za Lasagnu će se glasati s brojem 23. Pjesme broj pet jednostavno neće biti, preskočit će je.