Obavijesti

Show

Komentari 55

Brownovu vilu opkolili policajci pa je kroz prozor bacio drogu

Brownovu vilu opkolili policajci pa je kroz prozor bacio drogu
1

Je**š policiju, viče Chris Brown u videu kojeg je objavio nakon što mu je policija pokušala ući u vilu. Odazvali su se pozivu potresene djevojke iz Brownove kuće koja tvrdi da joj je pjevač prijetio pištoljem

VIDEO

Dođite po mene, zavikao je Chris Brown (27) te kroz prozor svoje vile bacio torbu punu oružja i droge nakon što je policija okružila njegov posjed, piše TMZ.

Glumica koja je partijala u vili pjevača nazvala je policiju u 3 ujutro te im je rekla da joj Brown zaprijetio pištoljem tijekom žestoke svađe. 

Policija nije mogla ući u pjevačevu vilu jer nisu imali nalog za pretres, no ostali su ispred njegova imanja dok nalog ne odobri losanđeleški sudac. 

- Istraga je trenutno u tijeku i kao što vidite, slučaj preuzima odjel za pljačke i ubojstva. Tek trebamo ispitati žrtvu i svjedoke o incidentu koji se dogodio u kući gospodina Browna. Više informacija moći ćemo dati tek kad ispitamo svjedoke i žrtvu - izjavio je glasnogovornik policije za Reuters.

 

Za to vrijeme, Chris je mahnito objavljivao videe na Instagramu u kojima tvrdi da je 'preumoran da priča s policijom' te da mu ne mogu ništa jer je nevin.

- Probudio sam se uz zvuk policijskog helikoptera koji mi je iznad kuće. Policajci su mi ispred ulaza na imanje. Što je ovo, što želite od mene? Nikome ne smetam, radim i brinem se za svoju kćer - rekao je pjevač koji se požalio da ga policija 'muči svaka tri mjeseca'. 

Brown je već nekoliko puta imao problema sa zakonom zbog nasilnog ponašanja. Zbog napada na tadašnju djevojku Rihannu, 2009. godine, dobio je pet godina uvjetne kazne. Kaznu je prekršio kada je premlatio muškarca u Washingtonu 2014. godine zbog čega je proveo tri mjeseca u zatvoru. 

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 55
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin