• Članak
  • Komentari 262
  • Share 2398
  • Tweet18

Cica fest: Odabrane najljepše, najveće i najmanje cice u Istri

Žiri je doslovce imao 'pune ruke posla' s cicama. Osim s metrom, ocjenjivači su se služili šublerom, ali i šestarom kojim su provjeravali okruglost grudiju u natjecanju

Nedjelja, 05. 5. 2013. u 10:50    Piše: Hajrudin Merdanović

Na prvom Cica festu u Svetom Petru u Šumi u središnjoj Istri u subotu uvečer pred nekoliko stotina znatiželjnika i mnoštvo novinara, između osam odvažnih djevojaka i žena u dobi između 18 i 54 godine, izabrane su najljepše, najveće i najmanje cice u Istri. Uz opći dojam, ocjenjivala se čvrstoća i veličina cica. 

Žiri je doslovce imao 'pune ruke posla' s cicama u ujednačenim grudnjacima. Osim s metrom, ocjenjivači su se služili šublerom, ali i šestarom kojim su provjeravali okruglost cica. Titulu pobjednice s najvećim cicama od metar i trideset centimetara obujma uvjerljivo je odnijela 54-godišnja nona Ana Antonac iz Nove Vasi kod Buja. Nona Ana je dobila najveći pljesak publike za hrabrost učešća u takmičenju s mlađahnim djevojkama, a kaže kako ju je na sve nagovorio sin. 

Najljepše cice ima 23-godišnja medicinska sestra iz Valture Danijela Golubović. Cice su joj obima 89 centimetara, a jedan od sudaca cice joj je opisao perfektnima dajući joj čistu desetku za čvrstoću. Najmanje cice izmjerene su 18-godišnjoj Nikolini Modrušan iz Pule. Pobjednice su osvojile vrijedne nagrade, od večere u poznatim restoranima do izleta po Istri dok je ponosna vlasnica najljepših cica dobila i sedam dana boravka u jednoj luksuznoj istarskoj vili.

Prvi Cica fest, osim zabave za posjetitelje imao je i hvale vrijedan humanitarni karakter prikupljanja pomoći za bolesnog sumještanina Tihomira Srblina.

Tagovi: festival cica u istri, cica fest

Izdvojeni komentari 262 komentara Pogledaj sve komentare
05.05.2013., 11:26

triangle: Bilo koji povod za narodnu veselicu i druženje je dobrodošao u današnje vrijeme kad je glavna vijest kak je neko iskasapio susjeda,rođaka,baku...još i humanitarnog karaktera-svaka čast!

05.05.2013., 11:09

Salio sam se: jos da izmisle pimpach fest bila bih najsretnija na svijetu

05.05.2013., 10:56

Zea mais: Svaka čast ženama i djevojkama na hrabrosti. Posebno vremešnoj gospođi koja je imala dovoljno hrabrosti da se izloži pogledima javnosti. Bravo!!!

Ne slažeš se? Komentiraj!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Budite naš čitatelj reporter Obrazac
telefon: 01/24-24-242 e-mail: reporter@24sata.hr Sve priče objavljene u tiskanom izdanju nagrađujemo sa 100 do 1000 kuna. Šaljite i na MMS: 099/224-2424, SMS 662024 (1,24 kn za sve operatere).

Zatvori / Otvori toolbar