Obavijesti

Show

Komentari 0

Cool savjeti: Postani maher za šarmiranje i osvoji simpatiju

Cool savjeti: Postani maher za šarmiranje i osvoji simpatiju
2

Sviđa ti se cura, a ne znaš kako je osvojiti. Ne brini jer magazin Cool ti donosi provjerene savjete uz koje ćeš zasigurno osvojiti svaku curu.

Iako se svi možemo složiti da je prvo što uočimo nečiji izgled, on nije dovoljan da zadržimo djevojku ili dečka koji nam se sviđa. Zato se nemoj zamarati sitnim manama nego simpatiju šarmiraj svojim vrlimana. Donosimo par provjerenih savjeta kako zadiviti curu koja ti se sviđa: 

Zbliži se sa njezinim prijateljima

Za početak bi bilo dobro da se zbližiš sa njenim prijateljima, te da svi zajedno odete u kino ili park kako bi te kroz druženje tvoja simpatija primijetila, ako već nije. Svim djevojkama je važno da je njihov dečko duhovit i nadasve pažljiv. Ovo ti je idealna prilika da se pokažeš u dobrom svjetlu i da saznaš što više sitnih detalja o svojoj simpatiji kao od omiljene glazbe do hobija. 

Zadivi curu talentom

Nikad se nemoj praviti važan, ali joj slobodno pokaži što znaš. Ako sviraš gitaru, odsviraj joj omiljenu pjesmu. Ako si dobar na skejtu, pozovi ju da te gleda ili joj daj instrukcije. Cure vole pamentne, sposobne i samouvjerene dečke pa budi ponosan na svoje talente, ali pazi da ne pretjeraš pa da ne pomisli kako si umišljen. 

Pokaži joj da kavaliri nisu izumrla vrsta 

Pomozi joj da obuče kaput, privuci joj stolicu, otvori joj vrata i pusti da prva uđe u prostoriju. Sve te sitnice govore da si pažljiv i da se može sigurno osjećati u tvojem prisustvu. 

Budi veseo kad si s njom

 Ne moraš na pamet naučiti viceve, nego joj jednostavno ispričaj neku istinitu anegdotu i budi nasmijan kada si sa njom. Na takav način ona će se osjećati dobro. 

Udvaraj joj i laskaj 

Kad se nađete, reci joj da joj nova frizura dobro stoji da ima lijep osmijeh. Ne moraš sve odjednom izrecitirati, ali tu i tamo ubaci pokoji kompliment u razgovor da se ona osjeća posebno. 

Ponašaj se zrelo 

Ispuštati vjetrove u javnosti, tući prijatelje i psovati uopće nije zabavno. Cura će te izbrisati prije nego što trepneš. 

Nježno joj dodirni kosu 

Jednostavnim dodirom možeš učiniti da se cijela naježi, no dotakni je samo kada postoji razlog za to. Po leđima dok prelazi cestu ili po kosi dok je vjetar mrsi. 

Više savjeta potraži u novom broju magazina Cool koji te čeka od srijede na kioscima samo uz 24sata! 


Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 0
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu