Obavijesti

Show

Komentari 25

Crnogorac Slavko tulumario s Conchitom: 'Daje mi savjete'

Crnogorac Slavko tulumario s Conchitom: 'Daje mi savjete'
1

LUDI PARTY Crnogorski predstavnik na Euroviziji, Slavko Kalezić, nastupao je u Londonu s bivšom pobjednicom tog natjecanja, bradatom Austrijankom Wurst

VIDEO

Noć za pamćenje. Conchita Wurst je genijalna, uživao sam u svakom trenutku i bio mi je užitak gledati njezin nastup, rekao je Slavko Kalezić (31).

Crnogorski predstavnik na ovogodišnjoj Euroviziji pozornicu je dijelio s bivšom pobjednicom tog natjecanja, Austrijankom Conchitom Wurst (28), drag queen pravog imena Thomas Neuwirt. Ona je na Eurosongu pobijedila 2014. godine s pjesmom 'Rise Like A Phoenix'.

Slavko je jedan od favorita ove godine s pjesmom 'Space', a Conchita mu je pomogla savjetima. Na ekskluzivnom eurovizijskom partyju u londonskom klubu Cafe de Paris nastupila je još i bivša pobjednica Ukrajinka Ruslana te Linda Martin iz Irske, koja je pobijedila 1992. godine.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Osim Slavka, svoje su pjesme izveli i predstavnici još 21 zemlje, uključujući Makedoniju, Albaniju, Sloveniju i Bugarsku. Ni jedan hrvatski predstavnik nije bio pozvan. Tradicionalni londonski eurovizijski party kultni je event za sve fanove ovoga natjecanja, a ulaznice su se ove godine prodale u samo četiri sata.

Crnogorski predstavnik već je neko vrijeme na turneji prije nastupa u Kijevu. Dosad je bio u Španjolskoj, a nakon Londona putuje u Izrael, dok naš Houdek obilazi zagrebačke tržnice.

Na pjesmi 'Space' surađivao je sa švedskim producentom Stefanom Örnom, koji je odgovoran za pobjedničku pjesmu Azerbajdžana iz 2011. Slavko je, inače, glumac te stalni član ansambla Crnogorskog narodnog pozorišta, a poznat je po ekscentričnom modnom stilu.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 25
VIDEO

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'
BIO NA SUDU

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'

Haris je u istoj košulji koju je odabrao za brakorazvodno ročište, nastupio u zagrebačkom Mintu ranije ovaj mjesec. Nakon što je izašao sa suda, medijima je rekao kako je službeno razveden

Bahra uputila savjet Dragani Mirković:  'Nije baš zgodno što nema nešto ušteđenog novca'
PODRŽALA PJEVAČICU

Bahra uputila savjet Dragani Mirković: 'Nije baš zgodno što nema nešto ušteđenog novca'

Ja bih se isto razvela od Tonija na Draganinom mjestu, rekla je Bahra Zahirović iz emisije 'Ljubav je na selu'
VIDEO Evo kako je Dragana Mirković prokomentirala svoj razvod: 'Ovo mi je jako teško'
SVLADALE JE EMOCIJE

VIDEO Evo kako je Dragana Mirković prokomentirala svoj razvod: 'Ovo mi je jako teško'

U trenutku kada je jedna od najvećih folk zvijezda Dragana Mirković (56) objavila da se rastaje nakon 24 godine braka sa suprugom Tonijem Bijelićem, sjedili smo s njom na kauču u njezinom dvorcu nadomak Beča. Poručila je da prolazi kroz jako teško razdoblje...