Obavijesti

Show

Komentari 210

Damir je duelist, a Ankica se ljuti: 'Đubre uči već dva tjedna'

Damir je duelist, a Ankica se ljuti: 'Đubre uči već dva tjedna'
1

Na sastanku je sve šibice dobio Tomislav. No, veselje farmera nije dugo trajalo jer je upravo on osvojio imunitet gledatelja, stoga je prvi duelist postao Damir

VIDEO

Farmeri su i ovoga tjedna prošli tjedni zadatak. Lutkarica je bila i više nego zadovoljna napravljenim lutkama, a vremena za uvježbavanje imat će još malo obzirom da će predstavu izvesti pred djecom idućeg tjedna. 

Obiteljski sastanak i dijeljenje šibica nije iznenadilo farmere, a sve šibice dobio je, očekivano, Tomislav. No, veselje farmera nije dugo trajalo jer je Tomislav osvojio imunitet gledatelja, stoga je prvi duelist postao Damir

- Dojmovi nakon nominacija su super. Baš sam htio da Tomo dobije imunitet. Ovoga tjedna sam puno radio na sebi, na tom učenju i mislim da će ovaj tjedan biti puno lakše ući u finalni tjedan nego idući - prokomentirao je Damir.

Kako su Tomislavu baš svi farmeri dali svoju šibicu, Mia ga je priupitala da li je shvatio poruku zajednice. 

- Mene ne zanima uopće poruka ove zajednice. Ja sam rekao da idem sam - odgovorio je Tomislav i zahvalio se gledateljima za imunitet. 

. Zahvaljujem se svi gledateljima, obitelji, prijateljima i svim mojim navijačima - a Mia ga je potom priupitala gdje mu je zaručnica Barbara u tom nizu. 

Nakon što su nominacije završile, Ankica je otrčala u sobu plačući. Kako kaže, uvjerena  je da će Damir ići upravo na nju. 

- Kaže netko da je život fer - kazao je Goran aludirajući na Tomislavov dodijeljeni imunitet, dok ju je Josipa pokušavala utješiti. 

- Ne mogu ja njega pobijediti. Đubre uči već dva tjedna. Zna svako slovo napamet -  kazala je Ankica. Ni nešto kasnije, nije se smirila. 

- Ane, ti znaš da sam ja uz tebe sto posto, i oni! Saberi se, nema plakanja, ovo je borba. Ti znaš koji je tvoj fah! Nemoj ići na nikakve pile jer izgubit ćeš - poručila joj je Josipa i dodala: 'Ja znam da si ti borac, jer sam i ja takva'. Josipa, Ante i Goran nastavili su je tješiti i ohrabrivati, a potom su ju otjerali u sobu i natjerali da se primi knjige.

- Damir baš nije neko muško, nije se iskazao u poslovima i predosjećam da će ići na mene, ići će na najslabiju. To je za mene kukavica. Ako ja budem sutra odabrana, ne znam što ću misliti o muškom rodu - zaključila je Ankica koja je, kaže, imala neko sedmo čulo da će Tomislav dobiti imunitet. Hoće li Ankica biti Damirov odabir, ostaje nam za vidjeti. 

- Izabrat ću najslabiju kariku. Možda će to biti Ana ili Ante, odlučit ću to još kroz noć -  izjavio je Damir.

Navečer je farmere posjetio KUD Seljačka sloga iz Donje Dubrave koji je došao s jednim zadatkom: naučiti farmere pjesmu i ples koje će morati izvesti na idućem Sajmu. Pjesme međimurskog kraja, čini se, malo su preteške za farmere, a hoće li to uspjeti naučiti do idućeg Sajma ostaje nam za vidjeti. 

- Tu nema veze s vezom. Ima njima veze, ali nama Dalmatincima i nema. Mi to ne znamo čitati, a kamo li pjevati -  komentirao je Goran, a i Ante je priznao kako nije ništa razumio. 

- Bilo mi je srce na mjestu! Znao sam da će tu biti muzika, pjesme, a imam razloga i za slavlje - sretan je bio Tomislav kojemu ovaj zadatak ne bi trebao predstavljati neki veliki problem, a najuvjerenija je Josipa: 'Možda ću biti malo sebična, ali ja ću se najbolje snaći'.

Koga će Damir izabrati za svog suparnika u dvoboju te tko će napustiti farmu u 13. tjednu, ne propustite doznati.

NE PROPUSTITE

Nova epizoda najgledanijeg online talent showa u regiji - svaki četvrtak u 12:00

 

 

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 210
VIDEO

FOTO Pogledajte kako danas izgleda Pero iz 'Života na vagi'
I DALJE JE UPORAN

FOTO Pogledajte kako danas izgleda Pero iz 'Života na vagi'

Pero Jukić izgubio je više od 60 kilograma u showu 'Život na vagi' te je završio kao najbolji među nefinalistima

Baby Lasagnu kritizirali su zbog znakovnog pozdrava: Evo što on zapravo znači i predstavlja...
NAKON POLUFINALA EUROSONGA

Baby Lasagnu kritizirali su zbog znakovnog pozdrava: Evo što on zapravo znači i predstavlja...

Mnoge je to zaintrigiralo, pa su odgovor na to pitanje potražili kod gospođe Ružice Višnjić, predsjednice Udruge osoba oštećenog sluha iz Vinkovaca
Eurosong kasno u noći objavio raspored nastupanja u finalu: Baby Lasagna među zadnjima!
GLAZBENI SPEKTAKL

Eurosong kasno u noći objavio raspored nastupanja u finalu: Baby Lasagna među zadnjima!

Finale će otvoriti Šveđani, a nakon njih nastupaju redom Ukrajinci pa Njemci, Luksemurg, Nizozemska, a šesti po redu je Izrael