Obavijesti

Show

Komentari 1

Dečki iz Pravila igre radijske hitove zamijenili modelingom

Dečki iz Pravila igre radijske hitove zamijenili modelingom
3

Pozirali su u skupocjenim casual i svečanim kobinacijama, a kako bi izgledali poput svjetskih modela pobrinuo se stilist Ivan Friščić

VIDEO

U pauzama između snimanja novih pjesama, dečki iz benda Pravila igre po prvi put su se okušali u modelingu. Tako su pjevač Marko Kutlić te vođa benda i bubnjar Goran Belošević snimili kampanju za novootvoreni zagrebački frizerski studio.

Pozirali su u skupocjenim casual I svečanim kobinacijama, a kako bi izgledali poput svjetskih modela pobrinuo se stilist Ivan Friščić.
 
- Ovo nam je bio prvi izlet u manekenske vode i mislim da smo se dobro snašli. Kampanju smo snimili na nagovor prijatelja i frizera Antonija Draženovića čiji smo klijenti već šest godina. Nismo ga mogli odbiti jer nas je zanimalo kako izgleda snimanje ovakvih projekata, pa smo pristali biti jedni od zaštitnih lica novog “it” mjesta u centru Zagreba – opisuje Goran kako je došlo do suradnje.

On i frontmen Marko s lakoćom su odradili naporno snimanje. Da su vrhunski odradili posao svjedoče i nastale fotografije.

- Nama se sviđa rezultat, no neka obožavateljice i one koje će to tek postati procijene kako smo ispali – kaže Marko, pjevač benda.

Pravila igre, koji osim Marka i Gorana čine basist Denis Dex Marijanović i klavijaturist Marko Belošević, u samo godinu dana poharali su sve radijske top liste te stekli 'vojsku obožavateljica'.

Njihovi hitovi 'Nebo na mojoj strani', 'Na ulazu', 'Lijek za besane noći', 'Na tvojim usnama' i drugi na You Tubeu imaju više od šest milijuna klikova čime su definitivno pokazali da su najbrže rastući mladi bend na domaćoj sceni. Nadaju se kako će se publici svidjeti i novi singl 'Zagrli me', koji će premijeru imati krajem rujna.
 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin