Obavijesti

Show

Komentari 0

Deep Dish nakon šest godina ujedinjuju snage na Exit festu

Deep Dish nakon šest godina ujedinjuju snage na Exit festu
1

DEEP DISH, nakon šest godina, opet ujedinjuju snage, a stanica na turneji koja obuhvaća nastupe u Miamiju, Torontu i Montrealu je upravo - Dance Arena

VIDEO

Jedan od najvećih dvojaca u povijesti dance i elektronske glazbe i dobitnici Grammy nagrade, DEEP DISH, nakon dugih šest godina pauze, ponovno ujedinjuju snage, a jedna od stanica na ekskluzivnoj turneji koja obuhvaća nastupe u Miamiju, Las Vegasu, Torontu i Montrealu je upravo - Dance Arena, Novi Sad, Srbija. Ovaj house dvojac posljednjeg dana EXIT festivala dovodi niz eminentnih glazbenih imena, kao što su BETTER LOST THAN STUPID - Davide Squillace vs Martin Buttrich vs Mathias Tanzmann, JAYMO & ANDY GEORGE i WAZE & ODDYSEY.

Dance Arena najboljeg europskog festivala predstavlja specijalne back to back nastupe, organizirane povodom 15. izdanja EXIT-a. Nakon Wild Life večeri sastava Disclosure, koja će okupirati Arenu u četvrtak, tulum će drugog dana festivala nastaviti jedan od omiljenih DJ-eva EXIT festivala u okviru večeri Carl Cox vs Friends. Naredne večeri će nas protresti Groznica subotnje večeri, a izvor zaraze bit će superpopularni Afrojack, da bi u nedjelju back to back nastupe poveo poznati DJ tandem Deep Dish.

Ako ste 2009. bili dio povijesti Dance Arene, sigurno se sjećate kada je EXIT bio PRVI festival koji je spojio nevjerojatne talente u jedinstveni line-up back2back izvođača. Nitko do tada nije izveo podvig ovih proporcija. Spremite se, druga runda ovih uzbudljivih nastupa počinje 10. srpnja na Petrovaradinskoj tvrđavi.

DEEP DISH aka Sharam i Dubfire, nakon šest godina pauze, najavili su nastavak svoje suradnje novim singlom ‘Quincy’, kao i Deep Dish Reunion tulumom u Miamiju, koja je predstavljala najočekivaniji nastup na čuvenoj konferenciji elektronske glazbe, Winter Music Conference. Iransko-američki dvojac, od trenutka kad su se početkom devedestih upoznali, osvojili su house scenu. Jedan od najvećih uspjeha u glazbenoj industriji - Grammy nagradu dobili su za remix singla "Thank You" (Dido). Časopis Rolling Stone o njima je napisao da  "Najvjerojatnije ne postoji bolji DJ tandem od Deep Dish", dok je početkom ove godine Pete Tong s BBC Radio 1-a rekao da je Deep Dish “jedan od najvećih dvojaca u povijesti dance i elektronske glazbe”.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Trojac BETTER LOST THAN STUPID, tj. Squillace-Buttrich-Tanzmann predstavlja najsvježiji kolektiv teškaša iz redova house i techno DJ-eva, koji nastupa u posebnom i nestandardnom back2back2back sastavu od 2010. godine. Kao zasebni izvođači, ovi DJ-i su prošli miks-pultove najvećih svjetskih klubova i festivala, dok su nastupi kao Better Lost Than Stupid rijetki, ekskluzivni i redefiniraju pojam DJ seta, posebno zbog koketiranja s ‘live’ nastupom.

JAYMO & ANDY GEORGE - Od svog upoznavanja 2008. Jaymo i Andy George ne samo da su pokrenuli jednu od najatraktivnijih britanskih glazbenih etiketa, izdavačku kuću Moda, već su organizirali žurke širom planete, nastupali uživo na BBC Radio 1, lansirali Moda Black etiketu, producirali cover CD za Mixmag i osigurali dvije najbitnije rezidencije na svijetu: We Love… Space na Ibizi i londonski Fabric. Pored izdavanja provjerenih izvođača kao što su Maxxi Soundsystem i Eats Everything, Jaymo i Andy George su otkrili i povorku nadolazećih mladih talenata poput Hot Since 82, Mia Dora i Disclosure. 

WAZE & ODDYSEY - Nakon što su se zbližili uz hamburgere krajem 2011. godine, Waze i Oddysey su za samo 12 mjeseci prešli put od anonimnog Soundcloud profila do najuzbudljivijih elektronskih izvođača. Na tom putu su izdali više sjajno kritički prihvaćenih singlova, remiksirali izvođače kao što su Disclosure i T.E.E.D., nastupali na svim kontinentima i postali stalni gost u emisijama Pete Tonga, Annie Mac, Skreama i Benge.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Vlatka Pokos u vezi je s unukom najpoznatijeg gradonačelnika Zagreba: 'Istina je, sretna sam!'
'ONA JE CENTRALNA FIGURA'

Vlatka Pokos u vezi je s unukom najpoznatijeg gradonačelnika Zagreba: 'Istina je, sretna sam!'

U vezi smo. Dogodilo se prije dovoljno dugo vremena, ali ne želim ići u detalje, rekla nam je pjevačica i voditeljica

ANKETA Ove djevojke bore se za titulu Miss Universe Hrvatske: Što mislite, koja će pobijediti?
UPOZNAJTE 15 FINALISTICA

ANKETA Ove djevojke bore se za titulu Miss Universe Hrvatske: Što mislite, koja će pobijediti?

Tek će jedna od nekoliko tisuća djevojaka, koje se godišnje diljem svijeta prijavljuju na najprestižnije natjecanje na svijetu, Miss Universe, ima priliku za svjetski mandat i krunu.
Stjepan Vukadin oglasio se oko odlaska Melkiora i Damira iz 'Masterchefa': 'Hvala za sve!'
VIŠE NEĆE BITI U ŽIRIJU

Stjepan Vukadin oglasio se oko odlaska Melkiora i Damira iz 'Masterchefa': 'Hvala za sve!'

Melkior Bašić i Damir Tomljanović odlaze iz žirija 'MasterChefa', a njihov kolega Stjepan Vukadin sad je podijelio njihovu zajedničku fotografiju