Obavijesti

Show

Komentari 59

Dini došla atraktivna brineta, a Stanko je Nives poslao kući...

Dini došla atraktivna brineta, a Stanko je Nives poslao kući...
6

U večerašnjoj epizodi 'Ljubav je na selu' počele su se otkrivati i neke emocije. Tako je u Lici kod Marija bilo teško jutro. Djevojke su jedva ustale iz kreveta budući da su noć prije tulumarile s Marijem

VIDEO

Amra se iduće jutro zapitala gdje je Mario proveo pola večeri. No saznalo se da je bio s Josipom u 'dubokim' razgovorima.

- Dakle Mario, cijelu noć je samo Amra, Amra i Amra, drugi nitko ne postoji - rekla mu je na sinoćnjem tulumu Josipa kada ga je odvukla na stranu.

- Smatram da je ovo bio Amrin dan - pravdao se Mario aludirajući na Amrin rođendan te dodao da je Josipa previše ljubomorna osoba i da ne može vjerovati do koje granice to ide.

- Okej, ja ću sama sebi napraviti zabavu - rekla mu je ljutito Josipa te otišla natrag na tulum, gdje su se Amra i ona posvađale do naguravanja. 

U Hercegovini su Marija i Gordana razgovarale kako im je bez Snježane. 'Meni ne fali', rekla je Gordana dok je Marija rekla da joj je bez nje pusto. A onda je uslijedio šok! Dražen je u prostoriju doveo Mirjanu.

- O da, itekako su bile iznenađene kada sam ušla - komentirala je Mirjana reakciju djevojaka te odmah predložila pidžama party.

Za to vrijeme Alojz se obukao u svoje radno odijelo vatrogasca i pokazao se djevojkama ne bi li ga vidjele i u radnom okruženju. I dok je zapovjednik DVD-a Tuhelj nasmijavao djevojke, Alojz je u sebi, kako kaže 'pucao od smijeha'.  Trenutke iz epizode možete pogledati na stranicama RTL-a

Stanko je svoje dame posjeo za stol i rekao im da jedna mora kući.

- Ja bih najradije da sve ostanete jer se lijepo slažemo, ali jedna mora ići - kazao je Stanko.

- Što se tiče Stankove sreće, neka presudi s kim će biti najsretniji - rekla je Nives.

- Ja mislim da bih ja definitivno trebala ostati ako traži kvalitetu, ako traži show onda neka uzme neku drugu - bila je puna samopouzdanja Ksenija. Na kraju je zamolio Nives da napusti njegovo imanje.

- Ako sam možda krivu odluku donio, to ću saznati na kraju - rekao je Stanko, a Nives se iznenadila.

- Osjećam se baš iznenađeno, nisam očekivala ovakav rasplet, interesantno je završilo po mene - otkrila je Nives te se zahvalila Stanku i rekla mu da mu želi svu sreću u životu.

- Ponašanje je presudilo jer se ona ne ponaša primjereno ovoj konzervativnoj sredini - otkrio je Stanko svoju odluku. 

Kod Sandre u Durlincima također je došao trenutak odluke. Sandra je prvo srce dala Denisu i rekla mu da će joj još morati kuhati večeru. A onda je prozvala Kristijana i Marina da riješe konflikt koji se dogodio među njima. Kada su dečki 'zakopali ratnu sjekiru', Sandra je drugo srce dala Marinu.

- Kristijan tebi dugujem objašnjenje. Ti si dečko koji se najviše trudio oko poslova, vidi se da si pametan, ali s moje strane je isključivo prijateljstvo vezano uz tebe - otkrila mu je Sandra.

- Malo mi je bilo krivo, ali mi je drago što sam vas sve upoznao - rekao je Kristijan. 

Mario je vodio bitke sa svojim curama, naročito s Amrom budući da nije željela čistiti gnojivo.

- Muka mi je od tog mirisa i povraća mi se - vikala je Amra, a Josipa je odmah rekla da ni ona onda neće raditi.

- Ja se bojim visine - izmišljala je Amra samo da ne radi oko gnojiva. - Amra ja se inače bojim visine, a ne ti - kazala joj je Josipa.

Taman kada su mislili da su se strasti na farmi stišale, Sandra i Dino dobili su pismo od Marijane, u kojem piše da im šalje iznenađenje. Dino je tako otišao na željeznički kolodvor, a ondje ga je čekala zgodna brineta Gabrijela Domenika Marijanović iz Slavonskog Broda.

- Kada sam vidio Gabrijelu, prvo sam vidio duge nokte i kratku suknju. Iako sam protiv toga na farmi, i druge su djevojke tako došle pa ću joj oprostiti - kazao je Dino.

- Vidjela sam da voliš motore, a i ja vozim motore - rekla je Dini Gabrijela te su se na putu do imanja raspričali o motorima. 

Kod Alojza se pak slavilo do dugo u noć, a Snježana je otkrila da će učiniti sve ne bi li se približila više Alojzu jer je, kaže, ipak došla upoznati čovjeka svog života. Hoće li u tome uspjeti, ne propustite pogledati već sutra od 21.05 sati na RTL-u.

Pogledajte drugu epizodu VideoStara:

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 59
VIDEO

Baby Lasagnu kritizirali su zbog znakovnog pozdrava: Evo što on zapravo znači i predstavlja...
NAKON POLUFINALA EUROSONGA

Baby Lasagnu kritizirali su zbog znakovnog pozdrava: Evo što on zapravo znači i predstavlja...

Mnoge je to zaintrigiralo, pa su odgovor na to pitanje potražili kod gospođe Ružice Višnjić, predsjednice Udruge osoba oštećenog sluha iz Vinkovaca

Nizozemac Joost pod istragom EBU-a: 'Do daljnjeg neće imati probe, istražujemo incident'
AFERA NA EUROSONGU

Nizozemac Joost pod istragom EBU-a: 'Do daljnjeg neće imati probe, istražujemo incident'

Nizozemski predstavnik na Eurosongu, Joost Klein, danas je trebao peti po redu nastupiti na probi
Numerologinja o Lasagni i finalu: 'Bit će maestralan, ali to što nastupa 23. je jedna igra...'
SMIJEŠI LI NAM SE POBJEDA?

Numerologinja o Lasagni i finalu: 'Bit će maestralan, ali to što nastupa 23. je jedna igra...'

Olga Hadjić nam otkriva što bi Marku Purišiću moglo stvoriti problem u finalu Eurovizije u subotu