Obavijesti

Show

Komentari 0

DJ Matthias Tanzmann: 'Hyte u Zadru bit će spektakularan'

DJ Matthias Tanzmann: 'Hyte u Zadru bit će spektakularan'
2

Jedno od najpoznatijih imena elektronske glazbe, rezident legendarnog kluba DC10 na Ibizi i nezaobilazno ime svih najvećih svjetskih partIja i festivala, nastupit će na HYTE Zadar spektaklu!

VIDEO

Jedno od najpoznatijih imena elektronske glazbe danas, rezident legendarnog kluba DC10 na Ibizi i nezaobilazno ime svih najvećih svjetskih partIja i festivala, nastupit će u subotu 23. srpnja na HYTE Zadar spektaklu! Matthias Tanzmann, poznati njemački DJ i producent, već nekoliko godina dolazi u Hrvatsku nastupiti na Sonus festivalu na otoku Pagu:
-Nastupao sam u klubu Kalypso na Sonusu festivalu 2013.g., završni set zatvaranja. Sjećam se atmosfere kad je ujutro izašlo sunce i energije svih ljudi na podiju koji su uživali uz muziku. Čarobno. Odrastao sam na filmovima poput Winnetou i ‘Old Shatterhand’, Karl Maya. Kad sam došao u Hrvatsku bio sam impresioniran što uživo vidim krajolik koji sam kao dijete gledao u tim filmovima. Hrvatska je prelijepa zemlja.’ 


Matthias je prije ljeta mnogo vremena provodio u studiju. Završio je svoj drugi album, pod nazivom ‘Momentum’, koji će izaći na njegovoj etiketi Moon Harbour, u listopadu. Na Sonus festivalu nastupao je i kao dio Better Lost Then Stupid ekipe, s Davidom Squillaceom i Martinom Buttrichom:
-Jako volim nastupati s Davideom i Martinom. Prijatelji smo i rijetko se uspijemo družiti, baš sva trojica. Zato je odlazak na turneju s Better Lost Than Stupid ipak nešto posebno. Slijedeći korak s tim projektom će biti album. Imamo ideje i plan je vratiti se u studio u Barceloni u rujnu i završiti ga. Tako da možete očekivati još puno toga od nas u 2017toj. 
Matthias zna da je ovo prvi put da HYTE dolazi u ovaj dio Europe, u Zadar


-HYTE je relativno novi brand,ali je uz vrhunske partyje već uspio izgraditi ime. Na HYTE partijima, uvijek nastupaju najbolji izvođači i ono po čemu su poznati je odlična produkcija. Vrlo sam uzbuđen što ću biti dio njihovog prvog partija u Hrvatskoj’, kaže poznati njemački DJ i otkriva da će čim stigne u Zadar- skočiti u more. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Najveća imena nove techno scene dolaze na Zrće
PROMO

Najveća imena nove techno scene dolaze na Zrće

Nizozemski Verknipt na svoje premijerno izdanje Verknipt Croatia Holiday Festivala ovog ljeta dovodi zvijezde hard techno scene te najavljuje svoj najveći line-up dosad

Debitantski album grupe Donkey Hot zove se ''MAMA'' zato što je mama car
PROMO

Debitantski album grupe Donkey Hot zove se ''MAMA'' zato što je mama car

Tokom slušanja albuma jasno je o kakvom se bendu radi - pjesme su duhovite, upečatljive i neke od njih uvijek će vam izmamiti osmijeh na lice, ali daleko je to od površne duhovitosti, svirka je čvrsta i rifovi osvajaju.
Vili Gobac i Donkey Hot u financijskoj krizi „Mama Care“ daj pare
PROMO

Vili Gobac i Donkey Hot u financijskoj krizi „Mama Care“ daj pare

'Mama care' nova je rock dizalica grupe Donkey Hot kojom ova fantastična petorka najavljuje svoj album prvijenac