Obavijesti

Show

Komentari 0

Dj Nicola Fasano, dobar uvod u premijeru showa 'Grand hotel'

Dj Nicola Fasano, dobar uvod u premijeru showa  'Grand hotel'
8

Talijanski je DJ Nicola Fasano napunio dubrovački Culture club Revelin, uoči večerašnje prve svjetske izvedbe spektakularnog plesno akrobatskog showa u produkciji CC Revelina, 'Grand hotel'

VIDEO

Talijanski je DJ Nicola Fasano još jedanputa dokazao da se na nastupima ne štedi i da taj pristup puni dubrovački Culture club Revelin. Od trenutka kad energični talijanski Dj izađe na pozornicu, klub se zaljulja u ludom ritmu, a posebno je oduševljenje nastalo kad je Fasano odjenuo hrvatski dres, podržavši tako nogometaše zbog kojih su jučer mnogi plakali. Cijelo je vrijeme snimao svojom malom kamerom, pa će slika rasplesane publike još jedanputa obići  svijet.

U VIP dijelu kluba bio je i svjetski poznati kreativni direktor 'Billionair mansona', Newill Macran, koji je stigao uoči večerašnje prve svjetske izvedbe spektakularnog plesno akrobatskog showa u produkciji CC Revelina, 'Grand hotel'. On je osmislio kostime i koreografiju za večerašnji spektakl, koji se najavljuje kao do sada neviđeni spoj lijepih plesačica, akrobata i dobre glazbe:
-Ideje crpim proučavajući slike i fotografije. Želja mi je da publika u ovom prekrasnom dubrovačkom klubu percipira samo jednu stvar – izvrsnost', kaže Newill.

U Dubrovnik su stigli i svjetski poznata pjevačica Ellys Leon, kao i Dj Mauro Ferucci, pa je sve spremno za spektakl.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Najveća imena nove techno scene dolaze na Zrće
PROMO

Najveća imena nove techno scene dolaze na Zrće

Nizozemski Verknipt na svoje premijerno izdanje Verknipt Croatia Holiday Festivala ovog ljeta dovodi zvijezde hard techno scene te najavljuje svoj najveći line-up dosad

Debitantski album grupe Donkey Hot zove se ''MAMA'' zato što je mama car
PROMO

Debitantski album grupe Donkey Hot zove se ''MAMA'' zato što je mama car

Tokom slušanja albuma jasno je o kakvom se bendu radi - pjesme su duhovite, upečatljive i neke od njih uvijek će vam izmamiti osmijeh na lice, ali daleko je to od površne duhovitosti, svirka je čvrsta i rifovi osvajaju.
Vili Gobac i Donkey Hot u financijskoj krizi „Mama Care“ daj pare
PROMO

Vili Gobac i Donkey Hot u financijskoj krizi „Mama Care“ daj pare

'Mama care' nova je rock dizalica grupe Donkey Hot kojom ova fantastična petorka najavljuje svoj album prvijenac