Obavijesti

Show

Komentari 35

Djevojačka večer u Beogradu: Ludi provod Nevene Rendeli

Djevojačka večer u Beogradu: Ludi provod Nevene Rendeli
1

Nakon nepunih godinu dana ljubavi Nevena i njezin zaručnik odlučili su se za idući korak u njihovoj vezi. Vjenčat će se već ovoga lipnja, u društvu svojih najbližih prijatelja i obitelji

VIDEO

Voditeljica, urednica i novinarka Nevena Rendeli proteklog je vikenda, u društvu svojih prijateljica, u Beogradu proslavila djevojačku večer. 

Naime, nakon nepunih godinu dana ljubavi Nevena i njezin zaručnik, kolega s HRT-a, snimatelj i direktor fotografije Mak Vejzović, odlučili su se za idući korak u njihovoj vezi. Vjenčat će se već ovoga lipnja, u društvu svojih najbližih prijatelja i obitelji i to u Pirovcu gdje Nevena odmalena ljetuje.

O detaljima nije željela govoriti, ali fotografije objavljene na društvenim mrežama govore više od tisuću riječi. Djevojke, među kojima su bile i glumica Nataša Janjić te modna dizajnerica Anamarija Brkić koja će, kako se šuška, kreirati i vjenčanicu za Nevenin poseban dan, sjajno su se provodile u susjednoj državi. 

Posvetile su svoje vrijeme isključivo uživanju; dugim šetnjama gradom, ispijanju kava, šarenih koktela, odlascima na večere, a ni noćni provodi nisu izostali. 

Po povratku u Zagreb Nevenu su dočekale brojne obaveze prije same ceremonije vjenčanja kada će po drugi puta izreći sudbonosno 'da' svom odabraniku s kojim se zbližila na snimanju dokumentarca 'Ironwoman'.

Neveni će ovo biti drugi brak nakon što se lani razvela s građevinskim poduzetnikom Marijanom Bračuljem s kojim je provela sedam godina. On je također pronašao sreću s bivšom Miss Hrvatske Antonijom Gogić s kojom će već ovoga ljeta dobiti prvo dijete.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 35
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu