Obavijesti

Show

Komentari 97

Dobrodošli u klub: Odzvonilo je braku Zorana i Ane Mamić?

Dobrodošli u klub: Odzvonilo je braku  Zorana i Ane Mamić?
1

Ana Mamić navodno se iselila iz kuće i konzultirala s odvjetnikom specijaliziranim za rastave braka. Zoran Mamić sa sadašnjom suprugom zaručio u proljeće 2012.

VIDEO

Zoran Mamić (45) i Ana Mamić (37) na zagrebačkom Općinskom građanskom sudu nisu podnijeli zahtjev za rastavom braka, no ona je, kako doznajemo, u kontaktu s odvjetnikom oko brakorazvodne parnice.

Riječka ekonomistica rođena Šikić, doznajemo od članova bliskih obitelji, iselila se iz kuće u kojoj su živjeli na zagrebačkim Šestinama, a bivši Dinamov trener je u Saudijskoj Arabiji gdje trenira klub Al-Nassr. Ni jedno ni drugo nisu bili dostupni za komentar. 

Ana mu je postala druga supruga

Zoran i Ana u braku su dvije godine. Vjenčali su se u Zagrebu. Njegov kum bio je njegov dugogodišnji prijatelj, poznati zagrebački zlatar. Ana je zablistala u ružičasto-bijeloj haljini, dok je Zoran bio elegantan u baršunastom sakou i leptir-mašni. Obitelj i prijatelje ugostili su u restoranu u centru grada. Na svadbi su im bili Zdravko i Mario Mamić, Joško Jeličić, Nikky Vuksan i Anica Kovač, koja je na proslavu stigla držeći pod rukom Zoranovu i Zdravkovu majku Luciju. Zaručnički prsten optočen briljantima Ana je počela nositi krajem 2012. godine. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

S bivšom ostao u dobrim odnosima

Zoran se od Vanje rastao 2010. godine nakon 19 godina braka. Prvi je pokrenuo brakorazvodnu parnicu. Nakon rastave od Vanje jedno vrijeme živio je s majkom Lucijom. Vanja se uselila u stan u centru Zagreba s djecom, kćeri Ninom (23) i sinom Brunom (19). Zoran je redovito viđao djecu. Sina je često vodio na utakmice. Zoran se hvalio u društvu da je njegova Ana izvrsna domaćica te da zna kako će jednog dana biti i dobra majka s obzirom na to s kolikom se pažnjom brine o njihovim psima.

Sreća otišla u podrum

- Bio sam godinama jako sretan, a onda je sreća otišla malo u podrum. Sad se diže uzlaznom linijom. Kao i sve u životu - rekao je Zoran nakon rastave od Vanje. Poslije toga su ga počeli viđati kako izlazi s Anom Šikić u mondena zagrebačka okupljališta. 

Njegova bivša supruga Vanja njegovo prezime imala je pet godina nakon rastave. Nedavno je vratila svoje djevojačko. Mamićevo je zadržala zbog djece. Htjela je da se do njihove punoljetnosti prezivaju isto kako bi si olakšali i ne bi morali objašnjavati zašto im majka nosi drugo prezime.

Teška rastava od Vanje

- Rastava od supruge Vanje bila mi je najbolniji i najteži trenutak u životu - rekao je tad Zoran.

Vanja se nakon rastave od Zorana nije udavala. Nakon raspada braka započela je vezu s deset godina mlađim dubrovačkim poduzetnikom Stijepom Pepom Carem.

Prvi brak

Zoran i Vanja Horvat bivša Mamić u braku su bili 19 godina. Imaju dvoje djece, kćer Ninu (23) i sina Bruna (19). Sa stomatologinjom i dizajnericom interijera ostao je u dobrim odnosima nakon što su se rastali 2010. godine.

Druga sreća

Ani je Zoran prvi suprug. Rodom je iz Rijeke, a diplomirala je na Ekonomskom fakultetu. Zoran ju je hvalio kako će biti divna majka jer s velikom pažnjom brine o njihovim psima.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 97
VIDEO

Tisuće eura za modne detalje: Pogledajte kakve je outfite Fani Kerum nosila na glasanjima...
ZNA PRIVUĆI PAŽNJU

Tisuće eura za modne detalje: Pogledajte kakve je outfite Fani Kerum nosila na glasanjima...

Fani je velika ljubiteljica skupocjene odjeće i modnih dodataka. Svaki svoj stajling pomno bira, a nerijetko poseže za komadima koji ističu njezin stas

Nije sve tako savršeno: Jennifer Lopez fotkali na ulici, evo kako izgleda bez filtera i 'fotošopa'
NE MOŽE SE SVE SREDITI

Nije sve tako savršeno: Jennifer Lopez fotkali na ulici, evo kako izgleda bez filtera i 'fotošopa'

Čini se kako je dosta smršavila u posljednje vrijeme jer joj trbuh i struk, koji su se isticali ispod kratke majice, nisu glatki ni zategnuti
Fani Kerum na glasanje stigla s torbicom koja košta i do 4000 €
PRIVUKLA POGLEDE

Fani Kerum na glasanje stigla s torbicom koja košta i do 4000 €

Željko i Fani su na glasanje stigli u elegantnim modnim kombinacijama, a ona je nosila i dizajnersku torbicu