• Članak
  • Komentari 0
  • Lokacija
  • Share 4
  • Tweet5

Dolores Lambaša dobila je ulogu u SF hororu 'Tumor'

Glumica tumači ulogu majke koja se bori za život sina. Ulogu njezinog supruga dobio je Vladimir Tintor, poznat po sapunici 'Zabranjena ljubav'...

Nedjelja, 24. 10. 2010. u 23:12    Piše: Anita Runje

Dolores Lambaša dobila je glavnu ulogu u SF hororu 'Tumor' u kojem će glumiti zajedno s Vladimirom Tintorom, piše Jutarnji list. Glumac poznat po ulozi u sapunici 'Zabranjena ljubav' glumit će njenog supruga, dok Dolores ima ulogu majke koja se bori za život svog sina. Glumci u filmu tumače vegetarijance čiji sin završi na hitnoj nakon što pojede komad mesa. Vladimir je, za Index, rekao da mu je s Dolores predivno glumiti jer se jako dobro razumiju te da misli da će se njihov super odnos vidjeti i na filmu. S Vladimirom će prvi put na filmu glumiti i njegov mlađi brat Rok Radiša koji studira glumu u Banjoj Luci.

Tagovi: vladimir tintor, uloga, horor, dolores lambaša

Komentari Pogledaj sve komentare
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Budite naš čitatelj reporter Obrazac
telefon: 01/24-24-242 e-mail: reporter@24sata.hr Sve priče objavljene u tiskanom izdanju nagrađujemo sa 100 do 1000 kuna. Šaljite i na MMS: 099/224-2424, SMS 662024 (1,24 kn za sve operatere).

Zatvori / Otvori toolbar