Obavijesti

Show

Komentari 30

Doris je kandidate 'natjerala' da kuhaju samo jednom rukom

Doris je kandidate 'natjerala' da kuhaju samo jednom rukom
3

'ZAPAPRILA' IM JE Voditeljica je natjecateljima podijelila plave rukavice uz napomenu da bi svaki od njih trebao odabrati koju ruku tijekom preostalog kuhanja neće koristiti

VIDEO

Večerašnji zadatak je lagan – natjecatelji showa 'Tri, dva, jedan –kuhaj!' imaju 60 minuta za pripremu glavnog jela s prilogom, i to po vlastitom izboru. No voditeljica Doris im je pripremila iznenađenje. Usred kuhanja zabranila im kuhati jednom rukom: onom na koju će staviti plavu rukavicu.

Današnji zadatak trebao je biti mačji kašalj za natjecatelje, no već i vrapci na grani znaju da na polovini sezone ovog showa nema 'lagano ćemo'. Za to se pobrinula Doris, koja je natjecateljima podijelila plave rukavice uz napomenu da svaki od njih mora odabrati koju ruku tijekom preostalog kuhanja neće koristiti.

- Ovime želimo provjeriti i koliko se zaista slažete kao tim, a kažnjavat će se svi koji išta dotaknu rukom na kojoj je rukavica - objasnila je Doris Pinčić Rogoznica natjecateljima, koji su ovo iznenađenje popratili osmjehom.

- Kuhati jednom rukom može biti hendikep za one koji ne rade timski. Kristijan i ja od samog početka radimo kao tim, tako da nama ovaj zadatak neće predstavljati veliki problem - kazao je Martin iz Pazina.

Saru, pak, brine da će, zbog svoje smotanosti, slučajno dotaknuti nešto zabranjenom rukom, dok su Natali i Hrvoje rukavice stavili na 'krive' ruke, odnosno one koje ne koriste često.

Hoće li zbog ovog 'hendikepa' večerašnje ocjene biti najlošije dosad? Koji će se par najbolje snaći u ovoj lukavoj smicalici?

Hoće li kamere otkriti nekog tko si je pomagao zabranjenom rukom? Doznat ćemo večeras u novoj epizodi kulinarskog showa 'Tri, dva, jedan –kuhaj!' u 21:10 na RTL-u.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 30
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin