Obavijesti

Show

Komentari 23

Doris je Pažaninu 'zapaprila' jutro: 'To je za čistu devetku'

Doris je Pažaninu 'zapaprila' jutro: 'To je za čistu devetku'
2

Potaknuta pohvalama za svoj 'ručak u kutiji' kojim je otvorila sezonu ručanja na setu showa 'Tri, dva, jedan - kuhaj!', Doris Pinčić Rogoznica odlučila je iznenaditi svog kolegu Ivana Pažanina doručkom

VIDEO

Doris je na set stigla prije člana žirija popularnog showa i nakon odrađenih priprema za snimanje zasukala rukave i pripremila Pažaninu pravi zimski jutarnji obrok.

- Pohvalio je moj prošlotjedni ručak pa je red da se dokažem i u pripremi doručka. Jaja su uvijek odličan izbor, a dodala sam i malo slanine da ga zagrije i da mu energiju. Ipak je on Dalmatinac i ne podnosi lako ove zagrebačke hladnoće. Poznato je da kapsaicin iz ljutih papričica potiče oslobađanje endorfina koji potiče dobro raspoloženje. Njih sam dodala zbog cijele ekipe iz produkcije. Nadam se da će ga držati do osam navečer kada završavamo s radnim danom - kazala je kroz smijeh Doris. 

- Baš lijepo od nje, dobro se pokazala. Ne znam je l' imala kakvu pomoć sa strane, nadam se da nije. Ja još nisam pripremao doručak, tako da joj nemam što zamjerit. Ali sad me uvalila, morat ću ja sutra - kazao je Pažanin.

- Da moram podići kuhaču, dobila bi čistu devetku. Ipak je to bio prvi doručak, osjećala je sigurno jedan grč prema ocjenama žirija. Nije to lako. A i treba ostaviti prostora za napredak. Da je dodala malo maslinovog ulja, možda sa strane za toćanje kruha, e onda bi bila prava stvar za desetku. Predugo je u Zagrebu. Poslije snimanja idemo dolje na rehabilitaciju - dodao je kroz smijeh chef. 

A što će Pažaninu i ostatku žirija servirati naši kandidati, doznat ćemo uskoro kada 'Tri, dva, jedan - kuhaj!' stiže u eter RTL-a. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 23
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin