Obavijesti

Show

Komentari 0

Dvodnevni je Hyte event na dva dana ludo rasplesao Zadar

Dvodnevni je Hyte  event na dva dana ludo rasplesao Zadar
22

Završen je dvodnevni HYTE event u Zadru, veliki svjetski party brend odabrao je upravo Zadar za lokaciju održavanja svog prvog eventa u ovom dijelu Europe

VIDEO

Završen je dvodnevni HYTE event u Zadru. Posjetitelji su mogli plesati, kupati se u moru i uživati u kvalitetnoj glazbi na plaži Kolovare u srcu Zadra od podnevnih sati. Nakon nastupa headlinera, zabava se nastavila u Zara Beach klubu do ranih jutarnjih sati. Prvi dan eventa počeo je nastupima domaćih snaga: Darka Kusture, Marine Karamarko i Marka Pelaića- Homeboya. Nakon toga zasvirao je Francisco Allendes, te nastavila svjetska zvijezda, Loco Dice, koju su posjetitelji ispratili ovacijama.

Za odličnu zabavu u klubu Zara Beach kasnije zaslužni su Steve Bug, Dewalta i Shaun Reeves.

U subotu, drugi dan eventa, na plaži nastupili su Mate Kokić b2b Josip Milković, Jogarde b2b Felver, Valentino Kanzyani, Enzo Siragusa i zvijezda večeri, Matthias Tanzmann, kojeg su posjetitelji zasipali neprestanim pljeskom.

Osim gostiju i DJi su se odlično proveli pa su se tako neplanirano na partiju u klubu Zara Beach iza pulta našli osim Seb Zitoa, Rich Nxta i Mariano Mateljan, Valentino Kanzyani i Enzo Siragusa. Veliki svjetski party brend odabrao je upravo Zadar za lokaciju održavanja svog prvog eventa u ovom dijelu Europe. Zadarska publika jako je lijepo dočekala goste i zahvalila im se velikim aplauzom.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Najveća imena nove techno scene dolaze na Zrće
PROMO

Najveća imena nove techno scene dolaze na Zrće

Nizozemski Verknipt na svoje premijerno izdanje Verknipt Croatia Holiday Festivala ovog ljeta dovodi zvijezde hard techno scene te najavljuje svoj najveći line-up dosad

Debitantski album grupe Donkey Hot zove se ''MAMA'' zato što je mama car
PROMO

Debitantski album grupe Donkey Hot zove se ''MAMA'' zato što je mama car

Tokom slušanja albuma jasno je o kakvom se bendu radi - pjesme su duhovite, upečatljive i neke od njih uvijek će vam izmamiti osmijeh na lice, ali daleko je to od površne duhovitosti, svirka je čvrsta i rifovi osvajaju.
Vili Gobac i Donkey Hot u financijskoj krizi „Mama Care“ daj pare
PROMO

Vili Gobac i Donkey Hot u financijskoj krizi „Mama Care“ daj pare

'Mama care' nova je rock dizalica grupe Donkey Hot kojom ova fantastična petorka najavljuje svoj album prvijenac