Obavijesti

Show

Komentari 39

Edo Maajka: Odgajam kćer i liječim traume iz djetinjstva

BRIŽNI TATA Reper je u pet godina u Tel Avivu prošao dva rata. Sa suprugom i kćerima vratio se u Zagreb jer nije htio da žive pod uzbunama

VIDEO

Želim biti roditelj kojem će dijete doći i reći svoje probleme. Neću da moje kćeri za savjet pitaju prijatelje, tetu ili bilo koga drugoga jer im je bliži od mene ili moje žene, kaže Edo Maajka (38).

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

00:20

Reper je, nakon gotovo pet godina u Izraelu, sa suprugom Lilah (41) te kćerima Yasmin (5) i May, lani došao živjeti u Zagreb.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Ne taji da je Yasmin razmazio.

- Imam neke traume iz svojeg djetinjstva koje sam pokušao popraviti u odgoju kćeri. Samo se nadam da pritom nisam zaj... neke druge stvari – kaže Edo.

Biti “full time” tata u Hrvatskoj, pa i u većini svijeta, još je čudno, ali Edo se time ne zamara. I u Zagrebu je s djecom koliko god može, a mlađu Yasmin često vodi u vrtić.

- Još svaki dan plače jer je donedavno stalno bila s nama, ali prilagodba na vrtić ide sjajno. I starija kći i supruga odlično su se prilagodile životu u Zagrebu. Mislim da je Lilah puno lakše ovdje nego što je meni bilo u Tel Avivu – kaže Edo, kojemu, osim sunca i visokih temperatura, iz Tel Aviva nedostaje mentalitet ljudi.

- Tamo je normalno plakati, smijati se i vrištati na ulici. Ovdje nije, i mislim da je zato pola ljudi ovdje bolesno, depresivno i tužno. Skoro na cijelom Balkanu te ušutkuju ako na ulici plačeš ili si tužan. U Izraelu su puno opušteniji, sretniji, iako što žive u ratu, što je kod njih kapitalizam puno gori nego kod nas – priča Maajka, koji je tijekom sedam godina boravka u Tel Avivu doživio dva rata.

- Tamo je to svakodnevica. Sirene, pucnjava, ratovi... Ne želim kroz to prolaziti više, a pogotovo ne želim da u takvom okruženju žive moja djeca – rekao nam je Edo.

Iako je Tel Aviv poznat po odličnom noćnom životu, reper klubove, dok je tamo živio, nije obilazio. Od noćnog života puno mu je važnije i zabavnije vikendima se družiti s prijateljima na roštilju. Ističe da glazbu nije zapostavio. Stekao je nekoliko prijatelja i kolega s kojima je repao.

- O noćnom životu Tel Aviva uglavnom su mi pričali prijatelji koji su me posjetili pa su izlazili. Nisam u to upućen, ali zato znam sve o igračkama i crtićima, a najviše slušam glazbu iz Disneyevih filmova – kaže glazbenik.

Sad ima novi bend, kojim je, kaže, oduševljen. Priprema šesti album i jedva čeka ponovno stati pred zagrebačku publiku. Nove i stare hitove izvodit će u Tvornici kulture 18. ožujka.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 39
VIDEO

Tisuće eura za modne detalje: Pogledajte kakve je outfite Fani Kerum nosila na glasanjima...
ZNA PRIVUĆI PAŽNJU

Tisuće eura za modne detalje: Pogledajte kakve je outfite Fani Kerum nosila na glasanjima...

Fani je velika ljubiteljica skupocjene odjeće i modnih dodataka. Svaki svoj stajling pomno bira, a nerijetko poseže za komadima koji ističu njezin stas

Gotovi svi kostimi za Eurosong! Dizajnerica za 24sata: 'Marko je dao ideje, sašila sam i 1 više...'
KAKVA SENZACIJA NAS ČEKA?

Gotovi svi kostimi za Eurosong! Dizajnerica za 24sata: 'Marko je dao ideje, sašila sam i 1 više...'

Valentina Pliško otkrila nam je što je inspiracija iza novog kostima u kojem će Baby Lasagna nastupiti na Eurosongu, koliko ga je dugo radila, ali i jednu novost što se samog nastupa tiče...
Fani Kerum na glasanje stigla s torbicom koja košta i do 4000 €
PRIVUKLA POGLEDE

Fani Kerum na glasanje stigla s torbicom koja košta i do 4000 €

Željko i Fani su na glasanje stigli u elegantnim modnim kombinacijama, a ona je nosila i dizajnersku torbicu