Obavijesti

Show

Komentari 103

Ekskluzivna paparazzo akcija: Zbog čega se Severina skriva?

Ekskluzivna paparazzo akcija: Zbog čega se Severina skriva?
8

FIT MAMA Prvi put otkako se pojavila vijest da je trudna, pjevačica je izašla iz penthousea od 300-tinjak kvadrata na zagrebačkom Kozjaku i otišla sa suprugom Igorom u teretanu

VIDEO

Prvi je iz haustora zgrade izašao Severinin (44) suprug Igor Kojić (29), koji se vratio za desetak minuta sa splitskom pjevačicom.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

00:14

Vidjevši fotoreportere ispred stana na zagrebačkom Kozjaku počela je mahati Igoru da skrene u susjednu ulicu. Napravili su krug po kvartu i vratili se za 15-ak minuta. Kad je opet ugledala fotoreportere, Igor je krenuo u rikverc. Onda su odustali od igranja mačke i miša te su ipak parkirali ispred zgrade. Seve je izletjela iz auta brzinom munje. Imala je sunčane naočale, a trbuh je sakrila jaknom. Bila je u sportskim tajicama i tenisicama.

Kad su se Severina i Igor vratili u stan, spustili su rolete kako ih nitko ne bi vidio. Pjevačica živi u penthouseu od tristotinjak kvadrata. Igor navečer voli sjediti pokraj prozora i igrati igre na laptopu, dok se Splićanka igra sa sinom Aleksandrom (5). Kad ga uspava, voli se odmarati čitajući knjige i gledajući filmove.

Iako je bila najavjlena, Severina nije sinoć nastupila na slavljeničkom koncertu Ivane Banfić, kojim je obilježila 25 godina karijere.

Trudnoća kad i singl

Seve, kako doznajemo, još ni najbližim prijateljima nije rekla za trudnoću jer smatra da je još prerano za slavlje. Oni su za trudnoću doznali u medijima. Kad je prvi put bila trudna s Aleksandrom, nije to krila.

Nakon što je rodila u splitskoj bolnici u veljači 2012. htjela je izaći na glavni izlaz, a naručila je i outfit za fotografiranje. No njezin tadašnji partner, srpski milijarder Milan Popović (51), nije htio da itko fotografira nju i dijete pa su iz splitske bolnice izašli kroz podzemnu garažu. Vijest da je trudna tri mjeseca i da ima mučnine prvi je objavio srpski magazin Hello, i to večer uoči izlaska Severinina novoga singla 'Otrove'.

- Severina nije potvrdila da je trudna, kako to pišu neki mediji. To su delikatne i privatne stvari te imajte razumijevanja za to. Kad bude vrijeme, sigurno ćete doznati - rekao je menadžer pjevačice Tomislav Petrović.

Srpski mediji već su se raspisali da će roditi u Splitu kod istoga ginekologa, iako je taj liječnik u mirovini. Vidovnjakinja Mirela Marković (49), koja je prorekla da će Seve prekinuti s Popovićem, tvrdi da će pjevačica opet biti majka i da će roditi djevojčicu koja će voljeti plesati balet.

Neće se zvati Koko?

- Bit će perfekcionist i uspješna kao Severina. Bit će i jednako lijepa - zaključila je Marković. Nije sigurna da će se curica zvati Koko, kako je pjevačica govorila da bi nazvala djevojčicu, nego da će joj ime počinjati na slovo M ili N.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 103
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin