Obavijesti

Show

Komentari 92

Fatalna brineta: Tješim Žorža dok tuguje uz Mišine pjesme

Fatalna brineta: Tješim Žorža dok tuguje uz Mišine pjesme
1

NIJE ŽIVOT JEDNA ŽENA Romano Obilinović utjehu nakon prekida s manekenkom Marinom Raguž našao je u zagrljaju samozatajne Keti, vlasnice kafića

VIDEO

Bujna brineta Keti (24), koja je s bivšim Big Brother ljubavnicima pozirala ljetos u svojem kafiću na Braču, ističe da nije kriva za prekid Romana Obilinovića (37) i Marine Raguž (29). Dodaje da se druži sa Žoržom u splitskim kafićima, u kojima on nakon prekida sa zagrebačkom manekenkom traži utjehu u kapljici i dalmatinskim tužnim pjesmama.

- Romano poprilično tuguje za Marinom. Naručuje ljubavne pjesme Mladena Grdovića i Miše Kovača - kaže samozatajna Splićanka Keti, koja tješi shrvanog Obilinovića. Ističe da su samo dobri prijatelji te da je ona u dugogodišnjoj vezi.

Za nogometaša kaže da je dobar dečko, a upoznala ga je preko zajedničkih prijatelja nakon što je izašao iz 'Big Brothera'.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Jako je zabavan i zanimljiv. Sviđa mi se njegov sisao za humor i njegova pozitivna energija - kaže Keti. Nije joj jasno zašto su Žorž i Marina prekinuli. Pretpostavlja da je razlog Marinin odlazak u Istanbul, gdje manekenka snima modne kampanje. No Žorž ne odustaje od svoje ljubavi. 

Na društvenim mrežama ostavlja joj ljubavne poruke, a Marinin bivši zaručnik Saša Muhek (30), kojeg je varala s Obilinovićem dok je bila u BB kući, rekao nam je da su bivši ljubavnici opet u kontaktu. Sašu ne bi iznenadilo da se Marina i Žorž pomire jer je s Marinom, kaže, sve moguće.

- Ne bi me to pogodilo. S njom bih obnovio vezu jedino kad bih vratio povjerenje u nju, a to je teško - rekao je Saša nedavno. Nakon toga probušili su mu gumu na autu dok je bio na treningu u zagrebačkoj teretani. Ispod brisača pronašao je papir na kojem je pisalo 'Amigo', što je omiljena Žoržova poštapalica.

- Ja sam gumu promijenio uz smijeh s prijateljima - komentirao je Saša. Rekao nam je i da Marinu 'boli glava od svega', osobito zbog Žorža, koji je ne pušta na miru nakon prekida. Kako nam je ranije rekla, ostavila ga je jer nije htjela biti kućanica.

- Nisam navikla cijele dane sjediti kod kuće i čekati Božju milost. Nikad tako nisam živjela. Ne želim biti nečiji rob i cijele dane besposličariti. Takav život nisam mogla podnijeti - objasnila je Marina. Manekenstvo je njen san, zbog čega se preselila u Tursku. Vraća se u Hrvatsku sredinom mjeseca.

Marina nije bila ljubomorna

Keti je partijala s Marinom i Žoržom ljetos na Braču u kafiću. Rekla nam je da su joj Big Brother ljubavnici tada djelovali zaljubljeno i imala je dojam da će njihova veza biti ozbiljna, pa ju je iznenadio njihov prekid. Ističe da ona s tim nema veze jer već dugo ima dečka, a na Žorža gleda kao na prijatelja.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 92
VIDEO

Vlatka Pokos u vezi je s unukom najpoznatijeg gradonačelnika Zagreba: 'Istina je, sretna sam!'
'ONA JE CENTRALNA FIGURA'

Vlatka Pokos u vezi je s unukom najpoznatijeg gradonačelnika Zagreba: 'Istina je, sretna sam!'

U vezi smo. Dogodilo se prije dovoljno dugo vremena, ali ne želim ići u detalje, rekla nam je pjevačica i voditeljica

Ivana je u 'Milijunašu' osvojila 18.000 €. Odustala na pitanju o stadionu: Znate li vi odgovor?
13. PITANJE

Ivana je u 'Milijunašu' osvojila 18.000 €. Odustala na pitanju o stadionu: Znate li vi odgovor?

Ivana Dakić se prije desetak godina natjecala u 'Potjeri', a sad se okušala i u kvizu 'Tko želi biti Milijunaš'
ANKETA Ove djevojke bore se za titulu Miss Universe Hrvatske: Što mislite, koja će pobijediti?
UPOZNAJTE 15 FINALISTICA

ANKETA Ove djevojke bore se za titulu Miss Universe Hrvatske: Što mislite, koja će pobijediti?

Tek će jedna od nekoliko tisuća djevojaka, koje se godišnje diljem svijeta prijavljuju na najprestižnije natjecanje na svijetu, Miss Universe, ima priliku za svjetski mandat i krunu.