Obavijesti

Show

Komentari 0

Film Antonija Nuića, 'Život je truba', putuje i po Kino mreži

Film Antonija Nuića, 'Život je truba', putuje i po Kino mreži
11

Komedija 'Život je truba', novi film Antonija Nuića, tek dan nakon hrvatske premijere 1. prosinca, kreće na turneju po domaćim kinima koja sačinjavaju dio 'Kino mreže'

VIDEO

Komedija 'Život je truba', novi film Antonija Nuića , samo dan nakon hrvatske premijere 1. prosinca u zagrebačkom kinu Europa kreće na turneju po domaćim kinima koja čine dio 'Kino mreže' – hrvatske mreže neovisnih kinoprikazivača! U suradnji s Hrvatskim audiovizualnim centrom i spomenutom 'Kino mrežom' film će se u prvim prosinačkim danima početi prikazivati i u većini hrvatskih neovisnih kina.

Propeler film

Nakon zagrebačke, ova će komedija u adventski duh uvesti i riječku publiku 2. prosinca , gdje će na premijernom prikazivanju u Art-kinu Croatia toga dana gledatelje pozdraviti i ekipa filma predvođena redateljem i većim dijelom glumačkog ansambla. Nakon toga ekipa Trube putuje u Daruvar , gdje će 3. prosinca u Pučkom otvorenom učilištu film predstaviti daruvarskoj publici. Čakovečki Centar za kulturu filmski će tim posjetiti u sklopu premijerne projekcije 4. prosinca, a 8. prosinca film (u pratnji članova ekipe) stiže i u bjelovarski Kulturni i multimedijski centar.

Ova mala turneja zaključit će se 10. prosinca posjetom ekipe filma i predstavljanjem Trube u kinu Samobor. Film će biti i na redovnim repertoarima većine drugih neovisnih kinoprikazivača iz Kino mreže, a domaća će publika od 3. prosinca film moći pogledati i u kinima Cinestar u Zagrebu, Rijeci, Vukovaru, Varaždinu i Splitu, te od 17. prosinca i u Osijeku, Zadru, Šibeniku, Dubrovniku i Slavonskom Brodu.

VIDEO

'Život je truba' pršti humorom i optimizmom , a priča prati jazz trubača Buru i njegovu suprugu Janu te njihove (naizgled vrlo različite) obitelji. Osim režije, Antonio Nuić (poznat po prethodnim filmovima ' Sve džaba' i 'Kenjac' ) potpisuje i scenarij, a u filmu glume Iva Babić, Bojan Navojec, Ksenija Marinković, Filip Šovagović, Goran Navojec , Mirela Brekalo, Zlatko Vitez i Filip Križan.

VIDEO

Film je nastao u hrvatsko-slovensko-srpsko-britanskoj koprodukciji; producent filma je Boris T. Matić, a koproducenti su Miha Černec, Jelena Mitrović, Ivan Đurović, Goran Radman, Mike Downey i Sam Taylor. Hrvatski distributer filma je Blitz film i video produkcija.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Sjećate li se zgodne vozačice tramvaja Ive? Za 24sata o mužu i planovima: 'Želimo djecu...'
IVA ĆAVAROVIĆ

Sjećate li se zgodne vozačice tramvaja Ive? Za 24sata o mužu i planovima: 'Želimo djecu...'

Iva i Bonislav Ćavarović vjenčali su se prije gotovo godinu dana, a sada smo sa simpatičnom vozačicom razgovarali o njihovim planovima za budućnost...

Pogledajte fotke i snimku druge probe Baby Lasagne! Fanove je oduševio jedan detalj: 'To je to'
ENERGIČNA IZVEDBA

Pogledajte fotke i snimku druge probe Baby Lasagne! Fanove je oduševio jedan detalj: 'To je to'

Danas 15 predstavnika na Eurosongu ima probu za polufinale. Među njima je i Baby Lasagna koji je ovoga puta promijenio jedan detalj, a njegovi fanovi mu sugeriraju da takav izađe na pozornicu u polufinalu
Karmen u 'Braku na prvu' bacila oko na Lovru? 'To je javna tajna'
RASPRAVA DRUGIH KANDIDATA

Karmen u 'Braku na prvu' bacila oko na Lovru? 'To je javna tajna'

Karmen nije javno priznala da joj se sviđa Lovre, no Lovru je stavila na prvo mjesto po fizičkoj privlačnosti