Obavijesti

Show

Komentari 12

Finalisti showa X Factor otkrili što su sve radili zbog ljubavi

Finalisti showa X Factor otkrili što su sve radili zbog ljubavi
6

Ususret tematskoj ljubavnoj večeri finalisti najvećeg regionalnog glazbenog natjecanja podijelili su najveće ludosti koje su radili zbog ljubavi

VIDEO

Mlađi dio ekipe je ekstremniji, pa smo tako od Magdalene i Laze iz grupe '9Control' čuli da su nerijetko skakali kroz prozor kada ih roditelji nisu puštali da izlaze kako bi se vidjeli sa sa svojim voljenim osobama. David Temelkov je čak, kako kaže, 'visio' sa sedmog kata. Naime,  preko terase je došao na prozor sobe djevojke u koju je bio zaljubljen samo kako bi je poljubio.

Da su kandidati pravi romantici, uvjerio nas je i Amel Ćurić.

- Najluđe što sam učinio je kada sam u 4 ujutro ustao iz kreveta i  išao 7,8 kilometara kako bih djevojci kupio jabuku koja joj se jela u tom trenutku - otkrio je. 

Nina Simić je napisala pjesmu koju je posvetila dečku, dok je Milan Bukilić zbog svoje voljene Rachel probudio cijelo susjedstvo. On joj je za godišnjicu veze oko ponoći priredio vatromet od koga je, kako kaže, 'nebo gorilo'.

Veseli Faris Pinjo iz 9Control benda koji glasi za najvećeg zabavljača u ekipi, iznenadio nas je svojom romantičnom stranom: ’

- Zaljubljen sam dugo, rekao bih sretno, iako nisam trenutno sa tom djevojkom. Zanimljivo je kako sam osvojio tu djevojku. Davao sam joj stalno kodove koje je ona riješavala. Svaka riječ je nešto značila, a kada se sve spoje, dobila je priču u kojoj sam joj  izjavio ljubav - rekao je. 

Za kraj mladi Ilija Mihailović nasmijao je svojm pričom.

- Želio sam da kupiti djevojci nešto originalno, pa sam odabrao patku. Zaboravio sam da ona ima mačku, tako da je odbila patku, pa sam na kraju ja živio s njom - ispričao je. 

Iva Ćurić  priznaje da je ona bila ta zbog koje su radili ludosti.

- Ja nikad nisam radila lude stvari, nego su dječaci uvijek mene iznenađivali. U osnovnoj školi se jedan dečko toliko zaljubio da je zbog mene počeo vježbati, trčati…Za Dan zaljubljenih sam ušla u učionicu i odjednom su svi počeli skandirati, a onda se on pojavio sa ružom u ruci - prisjetila se. 

Finalisti će svoju romantičnu stranu predstaviti publici i žiriju u nedjelju i ponedjeljak od 21h na RTL Televiziji kada će tema emisije biti ‘’Sva lica ljubavi’’.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 12
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin