Obavijesti

Show

Komentari 0

Forestland za svoj 5. rođendan sprema pravu poslasticu...

Forestland za svoj 5. rođendan sprema pravu poslasticu...
5

S obzirom da ove godine Forestland slavi svoj 5. rođendan, organizatori su se potrudili dovesti jednog od trenutno najtraženijeg DJ-a na svijetu - Mahmuta Orhana

VIDEO

Malo mjestašce Brezje, smješteno u samom srcu Međimurja, poznato je po očaravajućoj prirodi i odličnoj hrani, no unatrag nekoliko godina, ono postaje prava ljetna šumska oaza i dom brojnim ljubiteljima elektronske glazbe. Naime, ovdje se od 2013. godine održava Forestland, najzeleniji glazbeni festival u Hrvatskoj. Ideja o pokretanju prve manifestacije potekla je od nekolicine entuzijasta s ciljem promicanja elektronske glazbe u Međimurju, a u svega nekoliko godina postojanja, Forestland se prometnuo kao jedan od bitnijih ljetnih festivala u lijepoj našoj.

Forestland 2016


 
Kroz posljednje četiri godine, ovdje su nastupali brojni svjetski umjetnici, poput Sick Individuals, DubVision, Dzeko&Torres, Alex Kenji, kao i regionalne legende G, Kosta Radman, JureS, Andy Boy, Clay Clemens itd. S obzirom da ove godine Forestland slavi svoj 5. rođendan, organizatori su se potrudili dovesti jednog od trenutno najtraženijeg DJ-a na svijetu - Mahmuta Orhana. Orhan je slavu stekao megahitom ''Feel'', koji na YouTube-u broji preko 170 milijuna pregleda, nastupao je na najprestižnijim festivalima diljem svijeta, a ovog ljeta biti će glavni headliner na Forestlandu. Najavljeni su također i nastupi Mark Ottena, bivšeg učitelja od Martina Garrixa, za kojeg Garrix smatra da je najzaslužniji za njegov uspjeh, zatim Lawrance Apaga, Matroda, Dekova i Radiology i mnogi drugi techno, house, bass, grime, trap, trance i EDM izvođači.

Forestland 2016


 
Uz main stage "Forestland", posjetitelji će se zabavljati na popularnom "Beach stage-u", kao i na Forestroom stage-u, zamišljenom po uzoru na kultni Boiler room, kao stvorenom za doček ludih rasplesanih zora i upijanje prvih zraka sunca. Pješčana plaža, 2 osvježavajuća bazena, cvrkut ptica i prelijepa priroda upotpunit će ovaj festival koji je Međimurje i sjeverozapadnu Hrvatsku ucrtao na kartu najpoželjnijih turističkih i festivalskih destinacija u Europi. Forestland će se ove godine održati 20. i 21.07., stoga rezervirajte svoje ulaznice na vrijeme i provedite zabavan vikend ispunjen kvalitetnom glazbom, smijehom, pozitivnom energijom, a sve to u jedinstvenom šumskom ambijentu. Ulaznice se mogu kupiti putem online sustava www.ticket2go.hr.

Forestland 2016
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

VIDEO Marija Šerifović s bine u Slavonskom Brodu poručila: 'Ja vam želim Eurosong u Zagrebu'
ODUŠEVILA PUBLIKU

VIDEO Marija Šerifović s bine u Slavonskom Brodu poručila: 'Ja vam želim Eurosong u Zagrebu'

SLAVONSKI BROD: Srpska pjevačica Marija Šerifović oduševila je obožavatelje u Slavonskom Brodu, a posebnu je poruku uputila našem ovogodišnjem predstavniku na Eurosongu Baby Lasagni i svim njegovim obožavateljima. 'Želim vam, mojim susjedima, da iduće godine Eurosong bude u Zagrebu', rekla je pjevačica. Prisjetimo se, Marija je i sama pobijedila na ovom natjecanju 2007. godine s pjesmom 'Molitva'.

VIDEO Zagrepčanin o Euroviziji nekad i danas: 'Džuli je prava pjesma, ovo je sve namješteno!'
'GLUPOST NAD GLUPOSTIMA'

VIDEO Zagrepčanin o Euroviziji nekad i danas: 'Džuli je prava pjesma, ovo je sve namješteno!'

ZAGREB: Iako će obožavatelji iz svih krajeva Lijepe Naše sutra navijati za Baby Lasagnu i 'Rim Tim Tagi Dim', Eurosong ipak nije za svakoga. Zagrepčanin je podijelio svoje dojmove o najvećem pjevačkom natjecanju na svijetu. 'To je danas glupost nad glupostima', rekao je i prisjetio se svoje omiljene izvedbe na Eurosongu - pjesme Džuli s kojom je Daniel Popović predstavljao Jugoslaviju 1983.
Sviđa li vam se? Voditelj Luka Bulić posvetio pjesmu Lasagni
'ROKAJ BABY'

Sviđa li vam se? Voditelj Luka Bulić posvetio pjesmu Lasagni

U pjesmi je nekoliko puta 'mijauknuo' te otplesao prepoznatljivi 'Rim Tim Tagi Dim' ples