Obavijesti

Show

Komentari 6

Goran Karan za 'Dobro ti jutro, ljubavi' snimio romantični spot

Goran Karan za 'Dobro ti jutro, ljubavi' snimio romantični spot
10

Splitski kantautor potpisuje stihove i glazbu pjesme 'Dobro ti jutro, ljubavi' dok je za aranžman zaslužan Nikša Bratoš, a Arsen Ereš za majstorski odsvirani saksofon

VIDEO

Lakoćom postojanja u ljubavi na koju podsjeća u ovim užurbanim vremenima, pjesma 'Dobro ti jutro, ljubavi' osvojila nas je na prvo slušanje. Iskreni, nježni stihovi koje potpisuje i pjeva Goran Karan dobili su ovih dana u Šibeniku i svoj jednako romantičan video spot. 

- Video za pjesmu 'Dobro ti jutro, ljubavi' rađen je u Šibeniku, pod redateljskim ravnanjem Željka Petreša s kojim surađujem još od davne 1998. i pjesme 'Kazna mi je što te ljubim'. Kako smo za ovu pjesmu u spotu htjeli imati atmosferu doma u kojem stvarno žive mladi ljudi, redatelj Petreš je stupio u kontakt s vlasnicima 'Johny's placea' i dobio dopuštenje za korištenje tog zaista sjajnog apartmana, stotinjak metara udaljenog od šibenske katedrale. Na snimanju su zaljubljeni mladi par odlično igrali glumci s Akademije u Splitu, Đana Kuzmanić i Davor Pavić. U spotu se, ljubaznošću vlasnice Ane Radić, pojavljuju kadrovi u kojim je Đana snimljena u cvjećarnici 'Kod Ane'. Za šminku se izvrsno pobrinula Katarina Maglov, a snimatelj je bio gospodin Zlatko Dizdar, uz redatelja. Zahvaljujem se svima koji su utkali svoje srce u moju pjesmu. Bilo je to jedno stvarno dobro jutro - kazao je Karan.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Splitski kantautor potpisuje stihove i glazbu pjesme 'Dobro ti jutro, ljubavi' dok je za aranžman zaslužan Nikša Bratoš, a Arsen Ereš za majstorski odsvirani saksofon. Pjesma je, kazao je Karan, nastala u jednom dahu i govori o trenutku u kojem se cijeli svijet zbog ljubavi čini - u savršenom redu.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 6
VIDEO

Najveća imena nove techno scene dolaze na Zrće
PROMO

Najveća imena nove techno scene dolaze na Zrće

Nizozemski Verknipt na svoje premijerno izdanje Verknipt Croatia Holiday Festivala ovog ljeta dovodi zvijezde hard techno scene te najavljuje svoj najveći line-up dosad

Debitantski album grupe Donkey Hot zove se ''MAMA'' zato što je mama car
PROMO

Debitantski album grupe Donkey Hot zove se ''MAMA'' zato što je mama car

Tokom slušanja albuma jasno je o kakvom se bendu radi - pjesme su duhovite, upečatljive i neke od njih uvijek će vam izmamiti osmijeh na lice, ali daleko je to od površne duhovitosti, svirka je čvrsta i rifovi osvajaju.
Vili Gobac i Donkey Hot u financijskoj krizi „Mama Care“ daj pare
PROMO

Vili Gobac i Donkey Hot u financijskoj krizi „Mama Care“ daj pare

'Mama care' nova je rock dizalica grupe Donkey Hot kojom ova fantastična petorka najavljuje svoj album prvijenac