Obavijesti

Show

Komentari 38

Goran Žigo u spotu: Kad čuvaš ovce, lako je glumiti zavodnika

Goran Žigo u spotu: Kad čuvaš ovce, lako je glumiti zavodnika
1

Zvijezda 'Ljubav je na selu' u rodnim Lučanima kraj Sinja snima glazbeni spot. Klapa Šufit Žigu je odabrala da glumi u spotu za njihovu ljubavnu pjesmu 'Ne more srce kontra sebe'

VIDEO

Ma ne glumin ja nikoga, ja san takav kakav jesan i gotovo. Eto, al moran sad ić jer me zove moj tovar i drva, rekao je Goran Žigo (38).

POGLEDAJTE VIDEO SPECIJAL:

Pokretanje videa...

00:48

Zvijezda 'Ljubav je na selu' i 'Big Brothera' u rodnim Lučanima kraj Sinja snima glazbeni spot. Klapa Šufit Žigu je odabrala da glumi u spotu za njihovu ljubavnu pjesmu 'Ne more srce kontra sebe'.

- On je nama jako blizak kao čovjek. Iskren je kao što su i naše pjesme. U njemu nema zloće i pretvaranja, a ponajviše je gostoljubiv. Kršna je muškarčina, ali mu nije teško otvoriti dušu. U potrazi je za ljubavi koja bi ga omađijala - kaže Zdeslav Mišurac iz klape Šufit. 

Snimanje spota došlo je popratiti cijelo selo. Žigo glumi seljanina u čije se selo nakon mnogo vremena vraća žena s kojom je odrastao. Žigo je pomalo voajerski prati sve dok se ne prepoznaju.

- Ma nije to djevojka obična, to je jedna matora s kojon san odrasta te onda ja čekan da se vidimo i da se prepoznajemo - kaže Žigo o svojoj ulozi. Gluma mu, kaže, ne predstavlja problem.

- Sve ja mogu, kad čuvaš ovce po cile dane, nakon toga sve je lako br’te - kaže pastir, koji je najdulje snimao scenu sa svojim tovarom i prenošenjem drva.

POGLEDAJTE VIDEO SPECIJAL:

I pjevače je, kao i sve ostale goste, Žigo ponudio janjetinom, kobasicama i lepinjom koju je sam ispekao.

- Drago mi je br’te što se to snima u mojem selu, na mojoj starini, di san ja rođen, kod moje stare kuće di se uvik pivalo: ‘Ako mala misliš u Žigine naše, tribaš imat debele gumaše’ - rekao je Žigo sretan što mu na njegovo radno mjesto, uz ovce, dolaze novi gosti. 

Iako se proslavio u 'Ljubav je na selu', Žigo još nije uspio naći srodnu dušu kojoj bi, kako kaže, ponudio sve na svijetu.

- I ako Bog da dice, pa da znam za koga radim - kaže romantični Žigo koji živi s majkom, ocem i bratom, a dane provodi s ovcama na paši i u vinogradu.

Brkove nije obrijao 13 godina

Žigini brkovi dugački su 13 cm i nije ih šišao 13 godina zbog oklade s prijateljem. Kaže da ih ne bi uklonio ni zbog cure.

Nakon posla častio janjetinom

Kako god snimanje prošlo, kaže Žigo, zna se da će se na kraju pjevati, plesati i okrenuti kojeg janjca na ražnju.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 38
VIDEO

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj
LEGENDA HRT-a

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj

Damir Matković je bio prije svega sjajan kolega, čovjek od kojeg se puno toga moglo naučiti. Istinska televizijska legenda. Ponosni smo što je 40 godina bio član HNDaa, rekao je Hrvoje Zovko, predsjednik HND-a

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'
NE ODUSTAJU

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'

Reality zvijezda Marijana Seifert nestala je u Zagrebu 27. travnja 2022. Njezina obitelj ne odustaje od potrage. Sastavili su popis zahtjeva koje žele uputiti policiji i institucijama
Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece
SKUPA U POLITIČKIM VODAMA

Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece

Marija i Nino Raspudić nikada javno nisu govorili o svojoj vezi, a nakon što se Selak pojavila u Mostovoj emisiji 2020. godine sa drugim prezimenom, potvrđeno je da se par vjenčao