Obavijesti

Show

Komentari 29

Gordana je skrivala fra Šimu u stanu, a Ivu Sanadera u autu

Gordana je skrivala fra Šimu u stanu, a Ivu Sanadera u autu
4

SVE ZA PRIJATELJE Tresla se od straha kad joj je policija pretraživala stan, a o svećeniku i političaru govori lijepo. Umirovljena pedagogica započela je romansu s Ronkulinom prije nekoliko mjeseci

VIDEO

Pomoći ću svojem Miloradu jer ga želim spasiti od svih koji mu pokušavaju naškoditi. Brane mu da se oženi, a sad mu još žele oduzeti i pravo da raspolaže svojom mirovinom, rekla je Gordana Friščić.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

02:13

Umirovljena pedagogica započela je romansu s udovcem Žuži Jelinek prije nekoliko mjeseci. S nekadašnjim sucem Miloradom Ronkulinom (96) zbližila se na sprovodu Žuži Jelinek.

- Povezala nas je Žužina kći Dijana Marazza jer se žalila da joj je teško gledati Milorada kako pati nakon ženine smrti - opisuje Gordana.

Htjela ga oženiti za drugu

Njezino nježno prijateljstvo s Miloradom koje je, kako kaže, preraslo u ljubav izazvalo je žestoki rat s Ronkulinovom rođakinjom Senkom, koja godinama skrbi o njemu.

Gordana ga je, naime, početkom veljače namjeravala odvesti u gradsku vijećnicu na vjenčanje. No Senka tvrdi da se Frišćić nije htjela udati za Žužina udovca, nego ga je pokušala nagovoriti na brak s nepoznatom Suadom Dogan iz Jajca što joj nije uspjelo. Nakon toga Gordana je najavila da će angažirati odvjetnika kako bi spriječila Senku da Ronkulinu oduzme poslovnu sposobnost.

U Gordaninu domu u Kozarčevoj ulici u Zagrebu prije četiri godine skrivao se fra Šime Nimac. Dok ga je policija zbog pronevjere deset milijuna kuna tražila u Splitu, Nimac se provodio u Gordaninu stanu. Kasnije je nepravomoćno osuđen na dvije godine zatvora.

- Kad su MUP-ovi djelatnici počeli pretraživati moj stan, pretresli su i moj bijeli kauč. Bojala sam se što će biti sa mnom ako ispod njega nađu novac, no nasreću ga nije bilo - rekla nam je Gordana.

Nimca je nakon uhićenja u njezinu domu prozvala agentom 008, a umirovljenica tvrdi kako je sa svećenikom i dalje u prijateljskom odnosu.

Nimcu je teško jer nosi svoj križ

- Često se čujemo. Nije važno dopisujemo li se pismima ili pričamo mobitelom. On svoj križ nosi i teško mu je. Ipak, pravi prijatelji i župljani nisu ga se odrekli, a to mu daje snagu - kaže Friščić.

Osim s osuđenim redovnikom koji trenutačno živi u karinskom samostanu, Gordana se diči prijateljstvom s bivšim premijerom Ivom Sanaderom.

- On je moj susjed. Često ga viđam ujutro. Ponekad je sam, a ponekad u društvu supruge. Odlično izgleda otkako je ozdravio. Divan je susjed - nahvalila je Ćaću.

Njezini susjedi tvrdili su da je Sanadera svojedobno 'utrpala' u svoj automobil te ga skrivala od policije i novinara. Gordana kaže da joj poznanici podmeću.

Divi se Sanaderovu modnom stilu

- Ljudi su ljubomorni. Pomagala sam prijateljima, a vjerujem da bi i oni meni pomogli da se nađem u nevolji - kaže Gordana.

Sanaderu svakoga dana, tvrdi, zaželi dobro jutro, a obasipa ga i komplimentima na račun njegova odabira garderobe.

- Elegantan je bez obzira na to kamo ide i u koje vrijeme - kaže stanarka zagrebačke Kozarčeve ulice.

Ondje živi od početka devedesetih. Susjedi su svojedobno tvrdili da je u stan provalila sa suprugom Ivom Friščićem početkom Domovinskog rata te da ga je zahvaljujući političkim vezama uspjela otkupiti. Kako doznajemo, oko stana se sad spori s Friščićevim sinom iz prvog braka.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 29
VIDEO

Baby Lasagnu kritizirali su zbog znakovnog pozdrava: Evo što on zapravo znači i predstavlja...
NAKON POLUFINALA EUROSONGA

Baby Lasagnu kritizirali su zbog znakovnog pozdrava: Evo što on zapravo znači i predstavlja...

Mnoge je to zaintrigiralo, pa su odgovor na to pitanje potražili kod gospođe Ružice Višnjić, predsjednice Udruge osoba oštećenog sluha iz Vinkovaca

Nizozemac Joost pod istragom EBU-a: 'Do daljnjeg neće imati probe, istražujemo incident'
AFERA NA EUROSONGU

Nizozemac Joost pod istragom EBU-a: 'Do daljnjeg neće imati probe, istražujemo incident'

Nizozemski predstavnik na Eurosongu, Joost Klein, danas je trebao peti po redu nastupiti na probi
Numerologinja o Lasagni i finalu: 'Bit će maestralan, ali to što nastupa 23. je jedna igra...'
SMIJEŠI LI NAM SE POBJEDA?

Numerologinja o Lasagni i finalu: 'Bit će maestralan, ali to što nastupa 23. je jedna igra...'

Olga Hadjić nam otkriva što bi Marku Purišiću moglo stvoriti problem u finalu Eurovizije u subotu