Obavijesti

Show

Komentari 283

Haljina koju svi žele: Gola leđa za teške odluke i lake note...

Haljina koju svi žele: Gola leđa za teške odluke i lake note...
3

Predsjednica Kolinda Grabar Kitarović priopćila je odluku o imenovanju Tihomira Oreškovića (49) mandatarom Vlade u crnoj haljini s uzorkom velikih crvenih ruža

VIDEO

Samo tjedan dana ranije u identičnoj haljini na televiziji se pojavila pjevačica Magazina Andrea Šušnjara (28).

Riječ je o kreaciji modne kuće Elfs, dizajnerskog dvojca Ivana Tandarića i Aleksandra Šekuljice.

- Dio je to naše malo ozbiljnije kolekcije, koju smo samostalno predstavili na modnoj reviji krajem listopada. Haljina je decentna, za prave žene, a ne za djevojčice - kaže dizajner Aleksandar Šekuljica. Cijena haljine je 2000 kuna, a Elfsi vjeruju da će i dalje nastaviti suradnju s hrvatskom predsjednicom.

Uz pjevačice Andreu Šušnjaru, Severinu i Jelenu Rozgu, Kolinda je zasad jedina političarka na hrvatskoj sceni koja je odabrala ovako opuštenu kombinaciju. Budući da haljina ima otvorena leđa, predsjednica je ispravno smatrala da bi to bila prehrabra varijanta za tako važan trenutak u povijesti naše države, pa je preko nje odjenula crni sako, kojim je istaknula ozbiljnost situacije. Njezin izbor pohvalila je i splitska modna kritičarka i make up artistica Ivana Bilandžija Billy.

- Kolinda u Elfs haljini je ugodno iznenađenje. Odlično joj stoji i krojem i uzorkom. Iako je neki prozivaju zbog odabira haljine s uzorkom, zanima me kad je, gdje i tko zabranio damama s političke scene nositi printove. Predsjednica je pravo osvježenje - dodaje Bilandžija.

Osim modnog zaokreta u odijevanju, Kolinda je pokazala novu frizuru. Ne nosi više strogu punđu nego ležerne lokne, koje joj njeguju u frizerskom salonu, Renata, kamo je odlazila i prije no što je postala državnica. Uz ovu haljinu vrlo sličnu frizuru imala je i pjevačica Magazina, a ono što dvije ljepotice ipak razlikuje u modnom stilu jest boja cipela. Dok se Andrea Šušnjara odlučila za čarape u boji kože te za crvene štikle, naša predsjednica odabrala je mirniju varijantu. Odjenula je tamne čarape i elegantne crne štikle, koje su joj izdužile figuru.

Naravno, to i ne čudi jer dok je Andrea Šušnjara nastupila u emisiji 'In Magazin' na Novoj TV, koja je zabavnoga karaktera, hrvatska je predsjednica u ovoj odjevnoj kombinaciji izašla pred svekoliku hrvatsku javnost s najvažnijom viješću za budućnost države.

Poznato je da modni stilisti koji rade na nacionalnim televizijama inače jako paze na imidž voditelja i gostiju u studiju. Dok je za informativni program obavezna decentnija šminka i odjeća, u zabavnom programu nema pravila i gotovo sve je dopušteno.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 283
VIDEO

FOTOGALERIJA Prve zajedničke fotke Vlatke Pokos i njezinog devet godina mlađeg dečka!
U MAKARSKOJ

FOTOGALERIJA Prve zajedničke fotke Vlatke Pokos i njezinog devet godina mlađeg dečka!

Vlatka se za ovu prigodu odlučila za bijelo odijelo, a ispod je nosila zelenu košulju. Većeslav je nosio sako, plavu košulju i traperice

Jennifer Lopez opet je šokirala: Prošetala ulicom bez šminke i frizure, pogledajte kako izgleda
POTPUNO LEŽERNO

Jennifer Lopez opet je šokirala: Prošetala ulicom bez šminke i frizure, pogledajte kako izgleda

Inače, i nedavno su ju fotografi uhvatili na ulicama grada, gdje je otkrila da ne izgleda savršeno kako često prikazuje na društvenim mrežama
Tužne sudbine reality lica: Vice umro nakon 'Večere',  Saša iz 'Farme' nije dočekao sina...
MILJENICI PUBLIKE

Tužne sudbine reality lica: Vice umro nakon 'Večere', Saša iz 'Farme' nije dočekao sina...

Nakon snimanja 'Večere za 5' ribar Vice je preminuo, a njegova obitelj je htjela da se epizode ipak emitiraju. Tužna sudbina zatekla je i neke druge kandidate domaćih realityja